Reklama

Reklama

Ohnivá zkáza

(TV film)
  • USA Firequake
Trailer

Obsahy(1)

Nový energetický zdroj může vyřešit kritický nedostatek energie na Zemi. Helios je čisté fosilní palivo, které vytváří tolik energie jako Slunce. Když však vlády přestanou dodržovat přísná bezpečnostní opatření, pronikne tento nestabilní produkt do zemského jádra. Zapříčiní tam obrovské exploze a naprostý chaos na povrchu. Vědkyně, která projekt vytvořila, musí rychle najít řešení a zachránit si pověst i vztah s vlastní dcerou. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Nie, nie, nie, nie, nie. Dnes som si mrkol dalsi film (TV produkcia), ktory sa snazi tvarit ako "tazko nepochopene sci-fi" a co opat nevidim? Len samu hrozu a des! Lenze nie vplyvom okolnosti, ktore sa vo filme odohravaju, ale vdaka totalnej neschopnosti komplet celeho stabu vytvorit cosi... na co by sa skutocne dalo pozerat bez nadavok a dalsich invektiv. Nebyt moznosti film rychlo pretacat dopredu, asi by som uz tento komentar nepisal. Ja fakt neviem. Radsej nech sa filmari medzi sebou dohodnu, ze za rok zmaknu taky a onaky pocet sci-fi snimiek, ktore vsak budu na urovni (po technickej i scenaristickej stranke), nez takyto PATOK, ktory si zasluzi akurat tak ranu z milosti z 9mm zbrane... 0%. ()

HH odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to byl fakt super zážitek :-) Ale vydržel jsem až do konce, za což jsem byl odměněn cedulí s nápisem Povodí Moravy, ač se pořád hovořilo o Benešově a o Praze... Americká armáda má k dipozici poslední pitíčko s brčkem... hrdina drží hlavou bortící se skálu, což mi trochu připomnělo povídku Šimka a Grossmanna o tom, jak bylo nutno zformovat hlavičku za pomoci dvou lokomotiv...škodovka má zvuk jak BMW...prostě lahůdkový asi tak géčkový film. Zvláštní ocenění pak zaslouží český dabing, ukázal totiž, že dna stále ještě nebylo dosaženo... ()

Reklama

Blacster odpad!

všechny recenze uživatele

Česká Republika? Škoda 120? Když už někdo chce točit film odehrávající se v cizí zemi, měl by si dát tu práci aby to tak alespoň vypadalo. Policejní VW Golf z Německa, dabovaný zvuk Škody 120, Americké jednotky na území ČR? To vše jen ukazuje, že by autory měli postavit ke zdi a zastřelit, i z toho by byl hodnotnější snímek. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Voiceovery ala Terminátor a Česko jako země, kde se vyzkouší řešení pro energetikou krizi. Chvíli jsem se smál, pak jsem chvíli brečel, pak jsem přemýšlel, zda to někdo myslí vážně, pak mi došlo, že jo, pa jsem si všiml, že tam jsou i české reálie(wow), dokonce i některé názvy, cenovky jsou v eurech, to moc nevadí a ve výsledku je to radost sledovat. Když to neberete vůbec vážně, protože to je až neskutečně špatné:). ()

MsUtahraptor odpad!

všechny recenze uživatele

Amerikáni se k nám nase*ou, zohyzdí nám krajinou svojí venkovskou "architekturou", zprávy ošklivým plešatým hlasatelem, rozbijou Matičku měst, noc se změní v den mezi dvěma scénami, k tomu nadměrná dávka žánrových klišé... Jestli se takhle cítí Turci při sledování Pterodaktyla, je mi jich náhle strašlivě líto. Je to prostě zoufale nekvalitní a vzhledem k lokaci to bolí více než obvykle. Jediný malinkatý plus byla ta prastará Škodovka, kterou už jsem naživo neviděla dost dlouho na to, aby mi udělala radost i na obrazovce. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama