Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (286)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 5" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá, obzvlásť keď sa to opakuje už piaty krát. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť. Mne ten jeho štýl príde desne buranský. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 5" je odpad! ()

djfun odpad!

všechny recenze uživatele

Jak Brabec přišel se svojí "Troškou" do mlýna aneb "Ještě větší blbec, než jsme doufali"!:) Trošku to dokonce trumflo Trošku, což teda neni ani trošku Z pekla štěstí, ale doslova Waterloo po česku... Tohle Babovřískání musel financovat leda Víťa Olmer se svými Bony (2):)) No, čuměl jsem na to jako Doktor od jezera hrochů, dostal pár facek bez slunce a bylo to na mě tak Divoký pivo, že jsem po 40 minutách těchhle "vyvoněných" Čertovin s Andělskou tváří usnul... Dobrou:) ()

Reklama

Charlie84 

všechny recenze uživatele

Vánoční kameňák hodnotím na roveň novým dílům Star Wars. Taky u nich můžete žehlit, aniž by vám unikl příběh. Star Wars má oproti Kameňáku zásadní problém, protože jediná síla, která se s nimi pravidelně vrací/probouzí/… spočívá ve vizuálu, popř. hercích. Kameňák nemá nic z toho, navíc nemá scénář, režii, takže tam vlastně není co zkazit nebo kritizovat. Samozřejmě nemá ani humor, má ale hodně srandovních zvuků, které diváka opětovně zaskakují v okamžicích, které zřejmě Troška identifikoval jako humor obsahující. Tyto zvuky mě opětovně nutili brát puštěnou televizi na vědomí, a párkrát mě upřímě rozesmáli. Jako všechny (dvě) scény, ve kterých se objevuje Miloš Zeman. Ty jsou až šokujícím způsobem vtipné a nabízejí otázku, zda by Troška (Brabec) neměl kupříkladu režírovat novoroční prezidentský projev nebo příští vojenskou přehlídku. Film to tedy opět není (zároveň opět těžko kritizovat, protože zde zjevně tato ambice nebyla), vtip opět absentuje (vyjma okamžiků, kdy jsou pokusy o humor natolik agresivní, že se dostáváme z nuly do hlubokých minusových hodnot ), ale domácí ruční práce (pokud je v místnosti nepřetržitý hovor a 4-8 lidí) u toho dělat jdou. Novým Star Wars na truc dvě hvězdy, za každého Zemana jedna. ()

ilemas

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem, tudíž nehodnotím. Nechápu, když někdo dá odpad 1,2,3,4 proč ještě leze na Vánoční kameňák ? Pochybuji, že to spousta hodnotících vůbec viděla, dávají odpad už z recese. Zajímavé je, že jsou vyprodané kinosály což u trapárny Star Wars nejsou. Že by byl kameňák nakonec lepší než Hvězdné války? A proč, když jsou všechny Kameňáky samej odpad se pro velký úspěch točí další díly? Už se těším na Kameňák 7 !!! Reklama na bilboardu v Babovřeskách. ()

GilanCZ odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak těžký udělat vánoční vtipnou komedii? Po ještě teoreticky snesitelných prvních dvou dílech klesla série na naprosté dno a tam se statečně drží i s tímto dílem. Děj je sice naprostá blbost, ale budiž.. Trapnost a tuctovost "vtipných scének" ale snést opravdu nejde a místo odpočinkové komedie, kde je přehnané přemýšlení nad smyslem klidně až nežádoucí, vzbuzuje film skutečný odpor. Nu což, gratuluju pánové, další zasloužený "odpad!". ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Mělníku. (SONY_)
  • Po závěrečných titulcích se ještě objeví jedna scéna. (ČSFD)
  • V záběrech na dům starého Pepana (Václav Vydra) - je jasně viděž, že jde o umělý sníh. Tvůrci filmu si nedali ani práci s tím, aby poprášili sněhem i několik vedlejších domů. Stejná chyba se sněhem je ve scéně z náměstí, kde je očividně  uřízlá sněhová vrstva, která z ničeho nic končí a za ní je naprosto čisté prostředí náměstí. (ČSFD)

Reklama

Reklama