Reklama

Reklama

Postradatelní agenti

  • USA The Throwaways
Trailer

Obsahy(1)

Postradatelní agenti je komediální kyberšpionážní thriller, němž nechvalně známý hacker Drew Reynolds (Sam Huntington, Superman Returns) je zajat CIA. Návrh zní: buď bude pracovat pro ně, nebo stráví zbytek života za mřížemi. Souhlasí pod podmínkou, že si bude moci sestavit vlastní tým. Vybere si skupinu lidí na okraji, zdánlivě těch nejhorších z celé organizace. Vede je podplukovník Christopher Holden (James Caan, nominovaný na Oscara, Kmotr). Patří mezi ně i horlivý bojový specialista Dan Fisher (Kevin Dillon; televizní Entourage). Tým má za úkol vypátrat a dopadnout kyberteroristu, který hrozí masovou destrukcí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

V podstatě mi do teď neni jasný, co jsem to vlastně viděl. Těšil jsem se na Kevina Dillona, kterej mě nezklamal a za kterýho dávám ty dvě hvězdy, ačkoliv mít trochu horší náladu, pošlu tam odpad! jak vymalovanej z učebnice. Doporučil bych to tak možná do nějakýho drogovýho doupěte, kde ještě neprodali poslední zbytek moderních vymožeností, jako je třeba televize, nebo například židle a zrovna si chtěj krátit čas mezi hledáním kámošovi nory se schovanou dávkou a hledáním žil pod očním víčkem. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být svým způsobem podařený oddechový béčko se staromódním stylem, ale moc to nefunguje. Spousta starých pardálů a stálic sem obsazených nedostane šanci se pořádně předvést. Občas nějaký ten povedený vtípek padne, ale není to nic převratného a po akční stránce je ten film ještě slabší, ale zase abych jenom nekritizoval, tak jednou se to bez nějaký výraznější újmy určitě vidět dá.35% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je typ filmů, které mi sedí. A na to, že je to celkem levně natočeno, to vůbec nevypadá špatně. Dokonce se podařilo získat i známého herce, legendu Jamese Caana, který pravda v poslední době v ničem moc skvělém nehraje. Má to náboj, má to vtip, je to strašně béčkové a dopadne to dobře. Prostě taková lehká zábava. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tento film so svojim scenárom a samotnou realizáciou by ani nemohol byť viac tzv. „B-ovým“. Na druhej strane však musím priznať, že niektoré scény neboli tak katastrofálne ako som čakal a hlášky (a samotný akcent) Ch. Hillborga boli dobre napísané a načasované. Len mi prosím povedzte, že čo tu hľadá J. Caan!? Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kromě mě, ruských speciálních sil, tu máme trdlo, Matu Hari, duševně chorého a starce." Tak to je poměrně přesný popis neporazitelného žigulikového komanda. Mě tedy nejvíce bavil bazuku neustále postrádající psychopat Fisher, ale taky se mi líbily "holčičí" pranice Glorie i Bes a rozesmála mne i nejedna computerová vychytávka. Na mě by tedy Drew neměl, protože nabourat se do mého hloupého mobilu, převzít řízení mého hloupého auta a získat přihlašovací údaje od hloupého uživatele, který si je navíc nepamatuje, je nemožné. Přesto jsem byl celkem spokojen, neboť jsem na béčkových filmech vyrůstal a tento nabízí dost zábavy pro každého, kdo umí vypnout mozek a tupě se bavit. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama