Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mel (Taissa Farmiga) a Dan (Ben Rosenfield) tvoria mladý pár, ktorý stojí na prahu dospelosti pred dôležitými životnými rozhodnutiami a s plánmi spoločnej budúcnosti. Ich šesťročný vzťah však bude musieť podstúpiť ešte jednu ťažkú skúšku po tom, čo sa jeden z nich dopustí nerozvážneho omylu. (sochoking)

Recenze (25)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Celý život hovorím, že v nezávislákoch v tomto žánri o originalitu nejde, ale tu je vážne každá scéna celá dopredu odhadnuteľná, neni to obzvláštnené ničím, nemá to zapamätateľné dialógy, ani soundtrack, ani žiadnu konkrétnu scénu či moment. Chémia medzi protagonistami funguje, ale nebyť Taissa klasicky sladká, boli by obaja vlastne značne nesympatickí. Pri tej “znásilňovacej” scéne som už krútil očami, že či tam vážne museli dať každé žánrové klišé? A tá kamera to, hlavne zo začiatku, tiež dosť kazila. 3* za remeslo. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Uvěřitelně znázorněný postupný rozklad vztahu dvou lidí, kteří znají jeden druhého jako své boty, mají se rádi, mají značnou společnou historii, mají i nemalou snahu - a stejně se to kazí. A přestože oba představitelé dávají do svých rolí maximum a vážně jsem si přál, ať jsou Mel i Dan šťastní, ať už spolu nebo bez sebe, těch naschválů a špatných rozhodnutí je postupem času příliš. Nejeden čin od něj i od ní je totiž tak jedovatou ranou do vazu, až jsem si přál konec co nejdříve. Ale ne proto, abych věděl, jak to s nimi (ne)dopadne, ale abych mohl úlevně vydechnout. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Vzťahová dráma, ktorá sa snažila tváriť civilne, čo sa jej i v podstatných detailoch darilo celkom dobre, no ktorá so sebou nepriniesla nič nové, ani objavné, len častý pocit priemernosti a celkovú šedivosť. Herci boli fajn, to nepopieram, avšak aj od nich som čakal viac. Slabé zapálenie pre vec, hlavne zo strany toho mladíčka. Navyše na záver to vyznelo dosť banálne a pomerne zbytočne. Slabší priemer. 55/100 ()

papadropolis 

všechny recenze uživatele

Moje snaha hodnotit filmy objektivně nakonec vždycky skončí neúspěchem a pochopením, že to prostě neni možný. Hodnocení vždycky bude subjektivní. Nejsem pro tenhle film ideální divák, se zkušenostmi jaké mám mě problémy hlavních postav naprosto míjí a proto ho nedokážu adekvátně posoudit. Přesto chápu, v čem může být pro jiné atraktivní. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

75% ... Romanticko-depresívna štúdia vzťahu po uplynutí šiestich rokov spolunažívania. O to viac to u mňa zarezonovalo, keďže mám rovnako dlhý vzťah. Takéto vzťahy sú ultimátnym testom toho, či je vám súdené byť spolu alebo nie. Po toľkých rokoch okrem pozitívnych vecí určite prídu aj stereotypy, hádky, problémy a iné. A to vôbec nevadí, lebo práve to preverí silu vášho vzťahu a keď sa cez to viete preniesť tak vzťah napreduje. Tento film poukazuje aj na možný problém vzťahu, ktorý začal v mladosti a pokračoval v dospelosti. Je človek, do ktorého ste sa zaľúbili v mladosti, tým človekom, s ktorým chcete stráviť aj zvyšok svojho života? Ja áno. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Film neměl scénář, pro každou scénu vymysleli tvůrce pouze hrubý nástin děje. (hansel97)

Reklama

Reklama