Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Kallenová nebojuje pro slávu. Bojuje za respekt. Film "Ring volný", natočený podle skutečné události, představuje Meg Ryan jako odvážnou a skoro drzou manažerku boxu, která se snaží z obyčejného chlapíka Luthera Shawa udělat světového profesionálního boxera se "smrtícím" úderem. Jackie chce pomoci Shawovi dostat se do soutěže číslo jedna, a tak přemluví zkušeného trenéra Felixe Reynoldse, aby zanechal odpočinku a začal znovu pracovat. Než však trojice uskuteční svůj velký sen o účasti na šampionátu, nejdříve musí zjistit, jak se v ringu i mimo něj pohybovat. Nejde o to, jak hluboko padneš. Důležitější je vstát a tvrdě bojovat dál. RING JE VOLNÝ! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jediné co mi zabránilo dát odpad! je to, že údajně jde o životopisný film, takže taková sračka to možná byla doopravdy. Čemuž bych se zase tak moc nedivil. Ale všichni také víme, s jakou nechutí pouštějí producenti neopravené a neupravené příběhy k nevědomým divákům. Nicméně pravdivostí tohoto story se zabývat nebudu. Ten film je mizerně napsaný, natočený, zahraný...nenajdete tam nic opravdu dobrého. Tedy kromě Meg Ryan, ale to vás také přejde, protože její postava byla otřesná a scénář jí nacpal do pusy takové kecy, že nezbyde než kroutit hlavou. Celý ten příběh je kýční a nechutně zidealizovaný a co se týče boxerských soubojů, tak ty byli nejhorší jaké jsem kdy viděl. Pravda, ten film není primárně o boxu, ale o manažerce boxu. Ale když už někdo točí dvacetiminutovou scénu zápasu o titul ve střední váze, měl by o boxu něco vědět. L. Konečný se musel válet smíchy, když viděl venkovskou rvačku dvou blbanů s rukavicemi a hlavně zcestný komentář k jejich výkonu. Úžasná a rychlá kombinace=pravý hák prolétl čtvrt metru před obličejem protivníka a za ním vylétl hák levý...opět před obličejem protivníka...pokud o boxu něco víte, raději zavřete oči. Ale to není zdaleka všechno, protože konec je tak neuvěřitelně debilní, že bude lepší, když si zakryjete taky uši. A víte co? Když už budete u toho zakrývání...hoďte deku na celou TV a raději si ani tento pafilm nepouštějte. Je to urážka poctivé filmařiny i boxu. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Skutečná Jackie Kallen to opravdu neměla lehké. Tím pádem tuhle naivní a zoufale neoriginální limonádu sestavenou z kousků všemožných sportovních filmů mohla přežít se zdravým rozumem snad jen díky extrémně pozitivnímu naladění - které se teoreticky dá pochopit po té její koketerii s paní Zubatou. To ale nic nemění na tom, že Ring Volný je neškodná tuctovka na jedno podívání. Sice neurazí, ale ani nenadchne, nicméně Charles S. Dutton ví, co dělá, jak za tak před kamerou, Omar Epps v předHouseovské éře taky není špatný, a Meg Ryan tu lehce po čtyřicítce vypadá velmi dobře. Takže 60% může být, ne že ne. Ale těsně. ()

Reklama

Santino7 

všechny recenze uživatele

Tento film ani zďaleka nie je taký známy ako iné snímky o boxe (Rocky, Million Dollar Baby, Raging Bull atď...), rozpočtom sa im tiež určite nemohol rovnať, nespolieha sa ani veľké herecké hviezdy (Meg Ryan v hlavnej úlohe je odvážny ťah, keďže ide o viacmenej priemernú herečku, to isté Omar Epps, ktorý je pre mňa známy hlavne zo seriálu Dr. House). Napriek tomu však dokáže zaujať svojim príbehom, aj keď po pravde to nie je nič originálne - klasický príbeh z ringu "zdola hore", s hlavným účelom motivovať. Netočí sa to však celé len o samotnom boxerovi, hlavnou postavou je totiž jeho manažérka, ktorá sa ho snaží dostať na vrchol a sama túži po sláve. Takže suma sumárum, tento film ani nešokuje ale ani neurazí, je to taký šedý priemer. Poteší asi hlavne fanúšikov snímkov o tomto športe. 60% ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Žádnej další Rocky se nekoná a ani jsem to nečekal. Prostě jen další film, který přibude to ranku průměrných boxerských filmů. Against the Ropes vlastně není o akci, ale spíše o zákulisí boxu, což je příjemná změna, ale příliš to nefunguje. Meg Ryam je dost sexy, ale někdy až moc přehrává. Ostatní herci tak nějak průměr. Nebavil jsem se výslovně špatně, ale že by si snímek získal celou mou pozornost říci nemůžu taktéž. - 5/10 - ()

david666 

všechny recenze uživatele

Napoprvé se mi film líbíl víc, když jsem ho teď viděl podruhé pořád není špatný ale... Meg tady hraje trochu jinou roli, než v ostatních (většinou romantických) filmech a jde jí to tak napůl. Vypadá dobře v každém záběru (někdy to ale podle mě je spíš na škodu vzhledem k tomu v jakém prostředí se film odehrává. Taky Omar Epps mě nějak nevzal - prostě mi není moc sympatický, o herectví se v jeho případě nedá mluvit. Dobře natočené jsou souboje v ringu. Ale jinak jsem Meg fandil - holt v chlapském světe to neměla lehké:-) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Aby lepšie pochopila šport, brala Meg Ryan kvôli úlohe Jackie Kallen tri týždne lekcie boxu. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama