Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Kallenová nebojuje pro slávu. Bojuje za respekt. Film "Ring volný", natočený podle skutečné události, představuje Meg Ryan jako odvážnou a skoro drzou manažerku boxu, která se snaží z obyčejného chlapíka Luthera Shawa udělat světového profesionálního boxera se "smrtícím" úderem. Jackie chce pomoci Shawovi dostat se do soutěže číslo jedna, a tak přemluví zkušeného trenéra Felixe Reynoldse, aby zanechal odpočinku a začal znovu pracovat. Než však trojice uskuteční svůj velký sen o účasti na šampionátu, nejdříve musí zjistit, jak se v ringu i mimo něj pohybovat. Nejde o to, jak hluboko padneš. Důležitější je vstát a tvrdě bojovat dál. RING JE VOLNÝ! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

sud 

všechny recenze uživatele

Prázdný a nepřesvědčivý film, na který jsem se s podivem vydržel koukat do konce. Meg Ryan u mne zůstane navždy křehkou zamilovanou kráskou a ne tvrdou manažerkou boxu. P.S.: Původně jsem chtěl film srovnávat s "Million dollar baby" (natočeným ve stejném roce), ovšem to by byla urážka Eastwoodova skvostu. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Meg Ryan bojuje za svoj sen päsťami Omara Eppsa. Boxerský film zvláštny tým, že sa v tomto prostredí musí presadiť žena-manažérka spolu so svojím boxerom. Vôbec jej nechýba guráž, dokonca musí krotiť svoje hviezdne maniere. Meg Ryan, ako aj Omar Epps a Tony Shalhoub túto klasickú športovú drámu podržali hviezdnymi výkonmi. Vrcholom filmu je samozrejme finálový zápas, kde outsider musí ísť so svojimi silami nadoraz, aby ukázal, čo v ňom skutočne je. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Boxerská tuctovka, jakých jsou desítky. Tato se z té dlouhé řady snaží vyčlenit alespoň nahou Meg Ryan. Ono co jí také zbývá, když ve své roli je opravdu trapná. Všechna klišé zde najdete v míře vrchovaté a jako bonus i tragickou režii, které je i při boxérských zápasech statická až hrůza. Snímek, který za obětování 106 minut vašeho života nestojí. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

"Malý pivo", které vyrostlo mezi provazy, dospělo a nehodlá se vzdát svého snu - a když už nemůže boxovat, tak do toho chce aspoň kecat. Nenáročná zábava, ale Meg je v tom opravdu moc dobrá a její svěřenec vlastně taky. Neobejde se to bez frází jako: "ty nemusíš bojovat o tilul, ty už ho vlastně máš", ale co jiného má říkat manažérka svému svěřenci? "Vyflákni se nato, jsi sralbotka"? Ty hlody v tomhle prostředí nějak nevadí, patří tam a kromě toho mě ten finální zápas docela vzal :-)). ()

Fuckmaker 

všechny recenze uživatele

Prosadit se ve světě, do kterého nepatříte, je těžké.Film o tom, že když něco opravdu chcete, tak to jde. Ale srovnávat tento film třeba s Rockym může jen moula. Mám rád dvě věci. Box a Meg Ryan. Ring volný mi dal obojí. Dal mi celkem dobré boxerské scény ( nebo alespoň herce, kteří se trochu jako boxeři uměli hýbat ) a krásnou Meg, které to tam moc slušelo. A půl hvězdičky navíc od jejího věrného fanouška... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Aby lepšie pochopila šport, brala Meg Ryan kvôli úlohe Jackie Kallen tri týždne lekcie boxu. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama