Reklama

Reklama

Moderní metropole zvířat Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen v Zootropolisu najdete luxusní čtvrti jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Je to velkolepé velkoměsto, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde můžete být kýmkoli bez ohledu na to, zda jste obří slon nebo malá myška. Když však do města dorazí optimistická strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace. A protože chce všem dokázat, že na to má, skočí po první příležitosti řešit náročný a záhadný případ, i když to znamená vzít do party upovídaného a všemi mastmi mazaného lišáka Nicka Wilda. (Falcon)

(více)

Videa (26)

Trailer 8

Recenze (990)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ani som nevedel do čoho idem, ale vedel som dve veci. Prvá, že to dalo miliardu a druhá, že to má vysoké hodnotenie. A musím uznať, že zaslúžene. Viac menej ma to chytilo už od začiatku, ale keď prišiel na scénu lišiak, vtedy som sa cítil znova ako násťročný. Jeho štýl, humor, ich spoločný prípad a chémia zo zajačicou Juddy Hoppsovou ma na toľko bavili, že by som sa rád pridal k nim do party. Výborný je opäť nie len dizajn a animácia, ale aj perfektný slovenský dabing. A na záver milé cicavce a cicavčice, hlavne kvôli leňochodom sa to oplatí pozrieť. 85% - 4* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MOŽNÁ JSME SE VYVINULI, ALE HLUBOKO UVNITŘ JSME STÁLE ZVÍŘATA“... /// Zvěř v akci – „tak tohle už mě nepřekvapí“, řekne si kdejakej všežravec. Ovšem bacha tlusťochu! Tady je to jiný kafčo! Tohle není žádná šmírarna za dřevěným plotem, nebo vidlárna z kdovíjaký farmy. Tohle je policejní story srdnatý zaječice, která je fajnová, stejně jako celá zvířecí metropole. Hodně dobrej nápad u kterýho ani ti starší neusnou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neustále mně někdo tlačí na vocas (městskej úřad, starosta, prezident..). 2.) Zjistím, proč se v králíkárně nemám pouštět do žádnejch prasáren. 3.) Thx za titule „mark82“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Chytrá, zábavná buddy detektivka s přesahem. Na nejmenší děti film bude fungovat spíše skrze roztomilost postav (Hopkavá je opravdu roztomilá a pak tam jsou ti křeččí podnikatelé, co si kupují mini zmrzky!!!) než by je to opravdu bavilo, protože humoru je tam méně, za to se film nebojí v rámci svého zvoleného žánru zacházet někdy do docela dospělých a temných postranních uliček. Příběh detektivky jako celek ovšem není nikterak originální a hlavního padoucha jde odhadnout téměř okamžitě, cením si tady hlavně toho, že jsem tento žánr, uplatněný na častější příběh o překonávání předsudků, škatulkování, diskriminaci a xenofobii snad ještě neviděl. Karcoolka byla cool, ale té šlo jen o to. Je to nápadité, pro znalejšího či pozornějšího diváka stále zábavné a celkově sympatické. Jenom to stále není na plný počet. 8/10 ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Moje dětské já dneska mělo krásný den! A to díky úžasnému městu Zootropolis, které je plné roztomilých zvířat různých velikostí a povah. Tolik mě těší, že někdo dokáže vymyslet něco tak kouzelného a vyhrát si s každým sebemenším detailem. Zkrátka je to neskutečně povzbudivý film s optimistickým soundtrackem, při kterém se vám chce tančit a řvát "Já to dokáááážu!", i když ani nebudete vědět co. Takže pokud potřebujete dobít baterky a nebo aspoň na pár minut zase ochutnat to dětský nadšení, jděte do kina. 5* A co takhle natočit celý film o lenochodech? :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Teď otevřu ty dveře a vy jí řeknete, že jste jen rozdávala pokuty za parkování, ruplo vám v bedně a že ten případ neberete." Policejní náčelník není vůl, on je buvol a vyšetřujícího králíka nebere vážně. No dobře. Já ho taky neberu vážně, ale dost jsem se pobavil se starostlivými rodiči, na povel vyjícími vlky a zejména s výtečným lenochodem Bleskem. Ten byl prostě dokonalý, i když při vzpomínce na příjemně strávený den na odboru dopravy, kdy příslušníci jeho rodiny úředně "kmitali" na plnou otáčku, mi zase až tak dokonalý nepřipadá. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (62)

  • Vo filme sa nachádza presne 64 rôznych zvieracích druhov. (lukyno40)
  • Animátoři se rozhodli pro fialovou barvu očí Judy Hopps, protože si mysleli, že zbytek její šedé kožešiny působí příliš nudně. Fialová byla vybrána kvůli tomu, že má reprezentovat energickou a optimistickou povahu. (Dr Lizal)
  • Aby hlavní hrdinka měla správné grimasy, sledovali animátoři během natáčení filmu králíky, což je ve výsledku znát na takových detailech jako pohyb uší či čumáčku. (ČSFD)

Související novinky

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

17.11.2023

Disney dlouhodobě sází na jistoty. Vzhledem k tomu, že nejvýdělečnější filmová sága všech dob, tvořená superhrdiny od Marvelu, je v nemalých problémech, jež byly jen zdůrazněny obrovským kasovním… (více)

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

09.02.2023

…a všechny jsou pokračování starších hitů. Tak by zhruba šlo shrnout to nejdůležitější z první letošní čtvrtletní konference společnosti Disney, na které vracející se šéf Bob Iger ubezpečil akcionáře… (více)

Reklama

Reklama