Reklama

Reklama

Mr. Robot

(seriál)
  • USA Mr. Robot
Trailer 1
USA, (2015–2019), 36 h 52 min (Minutáž: 41–65 min)

Tvůrci:

Sam Esmail

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Rami Malek, Carly Chaikin, Christian Slater, Portia Doubleday, Martin Wallström, Michael Cristofer, Stephanie Corneliussen, Michel Gill, Grace Gummer (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Seriál Mr. Robot, ověnčený Zlatým glóbem za nejlepší televizní drama, sleduje mladého programátora Elliota (Rami Malek), který zdokonalil umění počítačového hackerství. Elliot trpí vysilující sociální fobií. Má pocit, že se s okolním světem může bavit pouze tak, že hackuje jejich přístroje. Když zrovna nepracuje jako inženýr kybernetické bezpečnosti, používá své hackerské dovednosti k ochraně těch, na kterých mu záleží. Svět Elliota, rozčarovaného z moderní společnosti, se náhle změní poté, co potká Mr. Robota (Christian Slater), záhadného vůdce tajné hackerské organizace, která chce s jeho pomocí zničit nadvládu jednoho procenta nejmocnějších lidí světa a zažehnout celosvětovou revoluci. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Bane_Boss k tomuto seriálu (3)

Mr. Robot (2015) 

Nepředstírat bolí a my jsme zbabělci. FUCK the society!! Tento citát je život víc než slovo život sám. Za svůj život jsem chtěl být anarchista, rocker, rapper, pilot kosmické lodi, kurátor, trpaslík, elf, psanec, motorkář, real genstrz, dobrý syn, inteligentní vězeň, který uteče z vězení, terorista, agent CIA co nahání teroristy, Temný rytíř, Profesor Xavier, Hannibal Kanibal, Jack Dawson, Dean Winchester, Sherlock Kambrbeč, doktor, Doktor, Niki Lauda nebo James Hunt(to už nevim) pak vole to máš ještě Texaský masakr motorovou pilou jsem chtěl byt, mrdlý úředník, který po nocích zabíjí ženské, výrobce figurín, který je dělá z dívek, lulek, Viking Lothbrok, policajt v důchodu, kterého zavolají na jednu poslední prácičku, soukromý očko, finanční poradce, DJ, John Connor, chirurg na počátku 20.století, Tony Montana, Pokrevný bratr, Mistr Býn, Kenny, Slepičí úlet, Mikuláš, Ted, Snouborďák, Rafťák, Podvraťák, Feťák, sexbomba od vedle, Frank ze Tří kamarádů a Jerryho a pak myslím, že aj vlk nebo divočák. No a po tomto seriálu chci být real hacker, tak jdu študýrovat html kódy a hovna. Do konce zaří shodím CSFD a převezmu velení - žádné reklamy, sexy obrázky, život, kokina!! ()

409 Konflikt (2019) (S04E09) 

Běžně nehodnotím/nekomentuji jednotlivé epizody, protože nejsem šprt jako vy, ale poslední série Mr. Robota mi prostě nedá. Již nemohu dále mlčet. Těm, co ví, musím říct, jak to cítím já a těm, co jsou touto genialitou dosud nepolíbeni, musím dát důvod to rozjebat v teple jejich domovou dříve, než bude pozdě. Téměř každé pondělí od počátku poslední série mě můžete vidět ležet doma na zemi jako lidské klubíčko (ne)štěstí. Když se před tebou týden co týden píše seriálová história, tak to prostě nelze psychicky zvládat a já ty svoje pondělní mental breakdowns miluju! Orgasmická kamera, duši krásně drtící děj a herecké výkony, hudba procítěná skoro jako bych ji robil já....tož co ještě chceš kurva? Epizodu, která přepsala televizní historii a je hodnocena jako jedna z nejlepších epizod EVER? Pls. Heist epizodu o dvou větách, při které může chytnout infarkt i mládě jako já? Tu. Epizodu, kdy se všechen build-up za ty 4 roky vyplatí a ty budeš brečet štěstím jak za mlada, protože i když se zdá, že je všechno ve sračkách, tak změníš kurz osudu a dáš to, bo si drak jak sviňa? Tož to je tato! A co epizoda, která obsahuje rande tak cute & weird, že to prostě nejde nemilovat! Nabíhaj! (0:50 is the shit <3) Are you crazy or something? I guess so... I'm not like most people. Léto 2015. Zahraničí. Práce. Já sám a 1.série Mr. Robota. Pocit úžasu. Pocit porozumění. Nejsem sám. Někde tam jsou lidi jako já. Jako Elliot. I lůzři můžou změnit svět. Tak to začalo. 23. prosinec 2019. Zlín. Domov. Den před Štedrým dnem. Finále. Došel čas. Ať už v ten den budete kdekoliv, hoďte na mě myšlenku, protože budu prožívat konec jedné éry, která bude mít v mém srdci (i v kůži) místo navždy! A ač tyhle hořkosladký konce zbožňuju, tak vím, že mě čeká jedna z největších existencionálních krizí v mé kariéře pouličného kritika z lidu. Jdu se připravovat na další pondělí. #prayforJakubcik #MrRobot4EVER ()

Ahoj, Elliote (2019) (S04E13) 

Vzpomínám si na jeden SONG (doporučuji pustit při rozjímavém čtení tohoto intimního komentáře zo srdca), který jsem poprvé slyšel cca před 7-8 lety. Byla to dokonalá míchanice emocí – cítil jsem smutek, neubránil se slzám, ale usmíval jsem se dokořán. Jako když odchází osoba, kterou dost možná již nikdy neuvidíte, ale ty vzpomínky a společné chvíle, které se vám honí v hlavě, zatímco ona se již ztratila v davu, vám nikdy nikdo nevezme. A navíc, ať už je to jakkoliv velké klišé – konec je nový začátek. Přesně tak by se dal popsat ten song. Má v sobě něco ohromně mocného a i po 3469 přehráních zní jako tehdá poprvé. Jako byste byli na úplném dně, ztratili víru v sebe a všechny…no a v tu ránu vám někdo podal ruku a řekl: „you’re a winner kiddo. Don’t you ever forget that.“ I z tak jednoduché věty najednou máte pocit, že můžete změnit svět, protože ve vás někdo věří. Proč brečim, když to píšu OMG?!?!! #motivation. A teď si představte, že sledujete finále jednoho z vašich nejoblíbenějších seriálů. Cítíte, že konec je blízko. Hlavní hrdina s klidem pronese: „This only work if you let go too.“ A najednou…………….najednou uslyšíte něco povědomého. Něco, co jste slyšeli už tolikrát, ale při prvních tónech vám hned naskočí husí kůže. Ano, začal hrát přesně TEN SONG, vo kterym tu už dobrých pár minut píšu. Tož to drbu tyvole. Moje srdce. Naposledy si s hrdinou pobrečíte, zavzpomínáte na tu divokou jízdu, kterou jste za ty roky oba zažili (jak v seriálu, tak v real životě) a i když to bolí a nejste ready, tak si uvědomíte, že ten nový začátek přece jen nemusí být tak zlý, a že není nikdy pozdě na to změnit svět. Protože třeba je to vskutku jen o tom být sám sebou a stát si za svým. Věřit v sebe, i když je vám často předkládáno, jak divní či jiní jste. A pokud se toho budeme držet a odmítneme zapadnout do fronty, tak možná…možná okolní svět nebude mít jinou možnost a změní se s námi. Goodbye friends. ()

Související novinky

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

21.01.2023

Zatímco pokračuje v práci na sequelu k jeho komiksovému Batmanovi, rozhlíží se mezitím režisér Matt Reeves (Válka o planetu opic) i po dalších zajímavých projektech. A jeden takový mu nyní právě… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Freddie Mercury míří do kin

Freddie Mercury míří do kin

06.11.2016

Biografie největší hvězdy Queenů se chystá už řadu let. Freddieho Mercuryho si měl zahrát Sacha Baron Cohen (Borat, Diktátor), ten ale po neshodách se členy kapely z projektu odstoupil. Hudebníky… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama