Reklama

Reklama

One Punch Man

(seriál)
  • Japonsko ワンパンマン (více)
Trailer 1
Japonsko, (2015–2024), 14 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

One (komiks), Júsuke Murata (komiks)

Hrají:

Aoi Júki, Júki Kadži, Kendžiró Cuda, Mamoru Mijano, Masaja Onosaka, Teššó Genda, Daisuke Namikawa, Júdži Ueda, Ken'iči Ogata, Mijuki Sawaširo, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Nejsilnější superhrdina na světě dokáže zabít kohokoli jednou ranou. Ale nemá žádného soupeře, takže bojuje s nudou a depresí. (Netflix)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (91)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, jak se takhle jednoduchý koncept, kdy týpek dá prostě každého na jednu ránu, dá zpracovat, že ani po 12 dílech nepřijde otravný. Holt správná porce absurdního humoru a dobře napsaných postav ... stačí kouknout na první díl a budete vědět, zda tento seriál budete adorovat či nenávidět. Já se bavil královsky, a nemůžu se dočkat dalšího nášupu z tohoto superhrdinského univerza ! ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Konečně superhrdina, který není na dlouhé proslovy. Sice toho namluví málo, ale když už něco řekne, stojí to za to. Na tenhle charakter bych se vydržela dívat dlouho, než by mě přestal bavit. To samé se dá říct i o dalších postavách, o kterých by stálo za to se dozvědět něco víc. Jen příběh mi přišel poněkud univerzální a finále moc předvídatelné. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

1. série - 80% - Masová obliba jednostranného akčňáku mi vrtala hlavou zhruba do konce první epizody. Způsob, jakým se Saitama shazuje, je ale natolik neodolatelný, že jsem mu začal propadat taky. Brzy se totiž začnou klubat parodie na superhrdinské souboje, na neporazitelná monstra, na žebříčky nejrůznějších schopností nebo na trénink nepředstavitelné síly. A když se všechno semele v parádním vizuálu a nečekaných hláškách za účasti bezelstně zapáleného Genose, funguje to skvěle. Jediné, co mi chybí, je nějaký druhý plán, který by pomáhal neustálé nadsazenosti a potrefenosti dohrát i jiné věci než samotnou akci, ale zároveň si uvědomuji, že by byl i trochu hřích babrat se v něčem, co úspěšně šlape samo o sobě. ()

Gunslinger 

všechny recenze uživatele

Príbeh Saitamu (one punch man) - godlike hrdinu, ktorý akéhokoľvek nepriateľa zloží na jednu ranu a tak celý znudený hľadá vo svete výzvu. A že sa tých záporákov rodí v svete viac ako v power rangers, ale Saitama nieje na nich sám (niežeby v podstate aj niekoho iného potreboval). Vo svete funguje asociácia hrdinov, ktorí su rozdelení podľa heroických výkonov a superschopností do rankov. Od S ranku (najsilnejší super hrdinovia) až po C rank - chyť zlodeja hrdinov, kde je na začiatku aj hlavný hrdina (nakoľko si všetci o ňom myslia, že je podvodník a ešte k tomu aj holohlavý v nudnom kostýme). Rozličnosť hrdinov a záporákov, ktorú môže marvel len závidieť v ktorej si nájdete v každom ranku kopec obľúbencov (dokonca aj niektorí lamáci v C-ranku majú svoje čaro). Animácia neskutočná, hudba parádna a do toho to celé zaváňa paródiou na superhrdinov ako takých. Oficiálne moje najobľúbenejšie anime vôbec..Jediný mínus (a to myslím smrteľne vážne) je len JEDNA séria, kde som vlastne ani nestihol zistiť, čo niektorí z tých zaujímavo vyzerajúcich herov majú za príbeh a superschopnosti.. Príbeh rozohratý na najmenej tri série.. takže.. neserte ma.. chceme ďalšie série ! 100% Mumen rider je uplne super - C rank hrdina s chráničmi a bicyklom, ktorý bez akýchkoľvek schopností všade bicykluje a občas ten svoj bicykel aj na niekoho hodí (väčšinou skončí Mumen rider s výsmechom zmasakrovaný v nemocnici, ale snaha sa cení ) ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápem ako môže hrdina, ktorý každého zneškodní na jeden HIT, alebo na jeden úder byť naozaj taký úžasný ako je to v tomto anime. Nedáva to zmysel, ale tu to naozaj funguje. Vlastne to ničí všetky ostatné anime, kde sú hrdinovia čo majú mamoru komplex a stále sa vyvíjajú a ukazuje to úplne inú cestu a to najprv síce nepochopiteľnú cestu, ale neskôr som pochopil, že toto je naozaj výborné anime, ktoré nenudí ani sekundu. A čo viac hlavný hrdina je naozaj divný a vedľajšie postavy sú zábavné. ()

Galerie (624)

Zajímavosti (12)

  • Obě závěrečné písně „Hoshi yori Saki ni Mitsukete Ageru“ a „Kanashimitachi wo Dakishimete“ nazpívala zpěvačka Hiroko Moriguchi. (CarnTheNunya)
  • Závěrečnou píseň „Chizu ga Nakutemo Modoru kara“ nazpíval Makoto Furukawa, jenž daboval jednu z hlavních postav, Saitamu. (CarnTheNunya)
  • Jméno hlavního hrdiny Saitama je stejné jako jméno japonské prefektury Saitama, ze které autor mangy pochází. Autor pochází přímo z hlavního města prefektury, která se jmenuje také Saitama. Když se Saitama dostal na měsíc, byl na Zemi vidět jeden kontitent. Tento kontinent má přesný tvar jako japonská prefektura Saitama. (Harroc)

Související novinky

Pokračování Venoma má název

Pokračování Venoma má název

22.04.2020

Dvojka Venoma od režiséra Andyho Serkise má oficiální název, snímek ponese titul Venom: Let There Be Carnage, což je jasný odkaz na hlavního záporáka Carnage, jehož ztvární Woody Harrelson. Hlavní… (více)

Reklama

Reklama