Reklama

Reklama

Arslan senki - Fúdžin ranbu

(série)
  • Japonsko アルスラーン戦記 風塵乱舞 (více)
Trailer

Epizody(8)

Obsahy(1)

Poté, co se podařilo mladému Arslanovi vyřešit spory kolem nástupnictví na trůn v sousedním království Sindhura, je spolu se svými věrnými odhodlaný vyrazit vstříc královskému sídlu Ecbatana a pokusit se jej dobýt z rukou svých nepřátel. Arslan se již chystá na poslední střet se svým bratrancem Hilmesem o parský trůn, když jej však zaskočí zpráva o invazi, která se na Parské království chystá. V samotné Ecbataně dojde také k událostem, které výrazně zamíchají kartami všech kandidátů na parský trůn...

Arslan senki: Fūjin ranbu je pokračováním anime Arslan senki z roku 2015, které adaptuje stejnojmennou fantasy novelu z roku 1986. (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (5)

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trocha viac rozprávania a pokus o hlbšie preniknutie do príbehu. Viac či menej toto nie je veľmi kvalitatívne odlišné od predošlých dielov a nejako tak to korešponduje so všetkým čo sa udialo v prvej sezóne a tak teda ak Vás bavila tá prvá toto môžete zjesť ako malinu predsa len 8 dielov nie je veľa. Povedal by som, že tu je pokus o dodanie toho čo chýbalo v prvej sezóne a jemne tu chýba to čo bolo tam, ale inak spokojnosť (ťažko sa to vysvetľuje). ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minimálně stejně tak dobré jako první série, plné nejrůznějších neočekávaných zvratů a změn se stále stejně dobrými charaktery, spoustou bojů a soubojů a trochu té strategie... Řekněme si upřímně, že tohle pokračování se opravdu povedlo a ani fakt, že má druhá série pouze 8 dílů nijak dojem nekazí, spíš naopak, protože tempo je díky tomu hodně slušné, děj se nikde příliš nezastavuje a pořád se něco děje... U mě ve výsledku velká spokojenost a na třetí sérii se těším. 8,2/10 ()

Reklama

Roby 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto pokračování se ubralo na tempu a snížil se počet vojenských střetů čímž se snížila celková dynamika tohoto pokračování oproti minulé sérii, což mi přišlo jako velká škoda. Postavy i vedlejší příběhové linky zůstaly nadále velmi dobré a celkově se jedná o zdařilé pokračování první série. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vzhledem k tomu, že to má pouze 8 dílů a jaksi tam chybí spousta věcí ještě na zodpovězení, tak si řikám, zda to má smysl takhlenc cuckovat (možná - jestli si to pamatuju dobře - tak jsem četl něco o utnutých prostředcích k natáčení více dílů). Zase sice kousek příběhu dál s tím, že tu byly celkem zajímavý zvraty, ale kvalitativně asi tolik, co jsem zmiňoval už u předchozích dílů. ()

Galerie (183)

Reklama

Reklama