Reklama

Reklama

Dárek

  • Česko Křivdy z minulosti (více)
Trailer 1

Simon (Jason Bateman) a Robyn (Rebecca Hall) jsou mladý manželský pár, jehož život se odehrává přesně podle představ a plánů. A to až do dne, kdy náhodně potkají Gorda (Joel Edgerton), Simonova dávného známého ze střední školy. Od té chvíle se jejich budoucnost začíná pomalu ale jistě rozjíždět po děsivém a šíleném tobogánu. Po několika dalších náhodných setkáních a nečekaných návštěvách Simon a Robin začínají být z Gordova chování a slov znepokojení. A navíc se začnou objevovat záhadné dary, díky nimž se odkrývají podivná tajemství z minulosti. A Robyn se tak nejen dozvídá znepokojující pravdu o tom, co se odehrálo před dvaceti lety mezi Simonem a Gordem, ale především stojí před nečekanými otázkami. Jak dobře opravdu známe nám nejbližší lidi? Je dávná minulost navždy už jen minulostí? (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (486)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Výborně vystavěný thriller, který své karty vykládá velice pozvolna (některým méně trpělivým divákům by se možná mohlo zdát, že se ve filmu dlouho nic neděje a že je jen sledem vcelku banálních dialogů), až do neobyčejně vygradovaného závěru. Ten jsem sice osobně shledal scenáristicky mírně překombinovaným, ale na výborném dojmu z filmu to nakonec asi nic nezměnilo. Všichni herci jsou skvělí a společně nechali vzkniknout filmu, který si vystačí s málem (minimum postav i lokací), ale nijak to není na škodu jeho působivé a vtahující atmosféře, ba možná naopak. Na to, že jde o celovečerní režijní debut chlapíka, který to navíc natočil podle vlastního scénáře a ještě si ve filmu zahrál jednu z hlavních rolí, je to velmi podařený film - Joel Edgerton je rozhodně velice schopný! Z premiér tohoto týdne je to podle mě asi jediný film, na který má cenu jít do kina - za sebe doporučuji všemi deseti. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Dobře napsané, ještě lépe zrežírované. Edgerton nejenže zvládá psychologii na jedničku, ale současně také rozehrává zajímavě koncipovaný a kompaktní příběh, přičemž mu funguje jak pocitová atmosféra, tak i obsahová struktura, kdy je nám špína z minulosti odkrývána hezky kousek po kousku a vztah mezi ústředním charakterním trojlístkem díky tomu nabývá na intenzitě až do zdařilého depresivního finále. V konečném součtu sice nemáme komu držet palce a vyústění nás nezarazí do křesla až tak, jak asi bylo plánováno, ale to jsou opravdu jen menší vady na kráse tohoto filmařsky osvěžujícího dárkového debutu... 80% ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Rádoby psycho výser ve kterým se nic nestane, jen (spoiler) se zabijou rybičky.. Edgertonovi jsem toho psychouše nežral a celý je to jako film Cable guy akorát že nudnější a s nejvíc trapnejma jumpscarema ala pes ve vokně!! Houslový doprovod mi lezl na nervy stejně jako přetažená stopáž, kterou musí prostě mít každej blbej film! Závěr alá nic se nedozvim akorát sem se zase nasral. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $43,787,265Tržby Celosvetovo $58,978,653Tržby za predaj Blu-ray v USA $636,891Tržby za predaj DVD v USA $838,739║ veru prekvapenie, ide o taký svetlý zjav v danom žánre, Joel Edgerton na režisérskej stoličke dáva všetkým thrillerom/hororom z posledného obdobia na frak a to si nemusí ani nijak zvlášť tlačiť na pílu, zakladať si moc na lakačkách, či na drastickosti(o ktorej sa tu skôr viac povie než vykoná), herci výborne zahrajú dokonca aj kľudne pôsobiaci Jason Bateman tu zapadne do danej mozaiky tvoriacich sa vzájomných prepojení, vzťahov, veľmi hravý thriller ktorý si zahrá z pocitami a predstavivosťou diváka, poctivá filmárčina /videl v kine: 80%/ ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Dárek se snaží navázat na nejslavnější šestákové srylery 90. let o intruzivních úchylech. Snaží se, snaží a snaží, až to s ním vypadá docela dobře, když tu náhle vyvrcholí ukrutně teploušským závěrem, který předchozích, slušně rozjetých devadesát minut totálně spláchne do hajzlu a udělá z Uoryjorova jinak solidního snažení akorát kulisu k žehlení dámského spodního prádla nadměrných velikostí a pánských kožených tang. A tak se dospělý heterodivák pouze utvrdí v tom, že by Žoel víckrát neměl experimentovat s buzerantskými bradkami, Betmen se měl držet pouze přeslazených kokotmédií a slečna Předsíň hrát výhradně s papírovým pytlíkem přes hlavu. No, možná bych jí sem tam povolil otvory pro oči. *** Jo, a málem bych dnes zapomněl vyšperkovat tyto dětské HOMOstránky novou a lepší filmovou publicistikou zneužitím několika bezúčelných vulgarismů! Tak třeba jen tak namátkou něco od „ká“: „Kouřila kurva kokota!“. Veď „fajčenie ftákov“ je predsa povolené, však, HOMO?. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (5)

  • Približne v 19. minúte pri scéne v kuchyni si môžete všimnúť, že hlavná postava drží hubičku na umývanie riadu pri každom strihu inak. (Johnny.ARN)
  • Manželé nemohou přijít na to, jak Gordo (Joel Edgerton) znal jejich adresu. Gordo to v první scéně skutečně slyší u prodavače, který domlouvá doručení. (veronikajel)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno