Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agnes žije v pokojnom manžalstve a viac-menej sama sa stará o sedemročného syna. Jej manžel totiž nemá na rodinu čas. Jedného dňa Agnes stretne Vincenta a vyvinie sa medzi nimi hlboký vzťah. Keď sa zamilovaná Agnes dozvie, že jej manžel má milenku, rozhodne sa od neho odisť. Ten jej však oznámi, že sa syna nevzdá a bude o neho bojovať. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Chvilami mi to pripominalo kvalitnu reziu Woody Allena, ale napokon som sa lepsie pozrel, a zistil som, ze to natocil Francois leterrier. kazdopadne obycajne dialogy naprosto prevladaju, to dodrzuje aj tento film. Trochu moc deja sa odohravalo po interieroch : 70 % ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Docela ze života, ale zároveň nudné. Rodina je základ státu, a Masaryk by tenhle film asi schválil. Výborný dabing Elišky Balzerové, jejíž první promluvení evokuje známé S tebou mě baví svět, v němž má "podobnou" postavu matky od rodiny, zkroušené nesvědomitým mužem. Léotard byl opravdu sympaťák. Pěkná byla Laurence de Monaghan v malé a hodně smutné roli závislé Anny. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Skutečně jako ze života. Krom těch stereotypních milostných scének, jsem si dokázal všechny dialogy a situace bez problémů představit v rutinním životě, který film vlastně má ukazovat. Problémem je ale nevýrazné a nenápadité zpracování. Příběh tak nějak probíhá, ale nic neevokuje.. Jako, je to příjemný filmík, ale už teď bych nedokázal vyprávět nějákou scénu z něho. Zkrátka, chyběla mi zdě nejáká přidaná hodnota, pro francouzské filmy tak obvyklá. Prostě, něco, co by vypadlo z té omáčky. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Žijí si dennodenní rutinu života. Oba cítí jak jim život teče mezi prsty. On rozvedený s dcerou na víkend. Ona s netečným, tak trochu majetnickým manželem. Toho zajímá pouze on a jeho práce. Syna využívá jako prostředek k vydírání. Klasická otřepaná zápletka , prostě nic zvláštního. Přesto mě tento film zajímá a mám ho ráda. Nevím snad pro atmosféru, k vůli výborně zahraným postavám, nebo jenom pro tu klasickou otřepanou zápletku..... ()

klúčik 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý francúzsky film, ktorý nám ukazuje ako je ťažké vychovávať deti, ale hlavne žiť tak, aby to nebolo utrpenie ale život. 70%. ()

Reklama

Reklama