Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

"Rodinu si nevybereš." To je pravda, ale vy, kteří jste ještě tento film neviděli, můžete si vybrat. Vybrat jiný film. Jak mají naši sousedi v názvu, "Chaos..", to přesně vystihuje tento film. Velké zklamání. A to jsem se těšil na pohodovou komedii. Alespoň sníh potěšil, když už ho u nás tolik nemáme. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Typická, predvídateľná vianočná komédia plná klišé, ktorá z hľadiska príbehu nepríjemne prekvapí svojou nekonzistentnosťou. Zameriava sa totiž súčasne na príliš veľa postáv a snaží sa o každej povedať strašne veľa, pričom nakoniec o každej nepovie skoro nič a aj tých pár zaujímavejšie vyzerajúcich dejových liniek (vzťah starca a mladej čašníčky, samotárskosť a neschopnosť mladej a peknej ženy nájsť si plnohodnotný vzťah, či vyprahnuté a nefunkčné manželstvo po 30 rokoch) sa ukončí najviac možným konvenčným, predvídateľným a "správnym" koncom, aký si viete predstaviť. Prekvapený som bol aj z toho, koľko hviezd a známych hercov sa podarilo tvorcom do filmu zohnať( čo bolo však koniec koncov zbytočné, keďže vďaka nezaujímavému scenáru vo svojich úlohách vyniknú maximálne tak Olivia Wilde a Amanda Seyfried). No a zrejme najviac prekvapený bude ten, kto sa tešil na dobráckosť a šediny Stevea Martina... ten bude naozaj škaredo podvedený. Lepšie 2* a skôr podpriemer. 40% ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Asi budu znít celkem sentimentálně, ale mě se to líbilo. Připomnělo mi to všechno co mám na filmech ráda. Nebylo to nic násilného a ani nuceného a pro mě hlavní věc - neodcházela jsem z kina naštvaná, ani zmatená a dokonce ani smutná. Byla jsem po zhlédnutí tohoto filmu v pohodě a klidu, perfektně naladěna na nadcházející vánoční čas, který nemá ovšem nic společného s přeplněnými obchodními centry a násilnou komerční atmosférou, která se snaží lidem naznačit - "Hej běž už nakoupit ty dárky - vždyť je řííjen...". Nutno podotknout, že podobnost s Láskou nebeskou jsem postřehla. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Divný. Musím strhnout za kýčovitost místama a vynucené emoce. Pak že drnká film opakovaně na stejnou strunu a místama jsem si říkal že je tam cosi navíc. Film by se dal zkrátit na hodinu a půl a nic by se nestalo. Amanda dobrá, Olivia top ;) přesah jistě a happyend asi pochopitelný vzhledem k Vánocům. Dám 3 z výše zmíněných důvodů a rekl bych že je to na půli cesty ke čtyřem :( ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Lehká oddechová vánoční komedie, s notnou dávku sentimentu a místy i trapnosti. Tak bych shrnul tento počin, který je sice celkem slušně obsazen a člověk se u něj i občas zasměje, kdyby to však nebylo zabaleno do trapné americké lovestory, která obsahuje snad všechny klišé, na které si vzpomenete. Děj lehce předvídatelný, nebýt několika fakt vtipných scén, je to jen další komedie, která je na chlup podobná všem ostatním americkým komediím na toto téma. Bohužel se další Láska nebeská natočit nepodařila. 4/10. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)

Reklama

Reklama