Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Miagy 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštny film, spojenie Vianoc, drámy a komédie nie je práve najšťastnejšie riešenie. Vo filme bolo vidno, že niekedy asi ani autori nevedeli, čo z toho chcú mať. Či vianočnú komédiu na štýl Lásky nebeskej ( pozorný dívák si isto všimol podobnosť mnohých scén) alebo z toho chceli smutnú drámu. Čo sa týka deja - ten bol celkom klasický, scenár tuctový. Herci boli vynikajúci, nikto ma nesklamal. Mám rád filmy s "komentátorom" celkom to fungovalo aj v tomto filme. Mám však veľmi zmiešané pocity, niečo mi tam chýbalo. PLUS: soundtrack, vynikajúca kamera ( fakt výborné zábery), sympatickí herci, dobré výkony, atmosféra vianoc. MINUS: akýsi nesúlad medzi komédiou a drámou, nevyťažený potenciál...po ďalšom zhliadnutí mením hodnotenie na 80% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to, kolik pro mě áčkových herců nacpali do tohoto filmu, je tahle vánoční dramedie hodně špatná. V podstatě se jedná o příběh jedné rozhárané rodiny, kde film začíná s několika příběhy, které pak spojí u kulatého stolu. Problém je, že mě ty jejich problémy nějak vůbec nezajímají. Vše ale má tendenci stemlovat ona vánoční atmosféra, která je sice fajn, ale už z podstaty věci z ní nelze být nadšený. Protivenství některých postav Vám nezlepší zapálenej svícen na vánočním stolci předstírající vánoční pohodu. ()

Reklama

Shredder 

všechny recenze uživatele

Love the Coopers? Impossible. Tuto ponuru melancholiu by za vianocny film neoznacil ani clovek, ktory sa chysta natiahnut si slucku. Nevyrazne a neprijemne postavy, ktore posobia dojmom, ze sa na placi objavili len z donutenia. Steve Martin so svojim slabym monotonnym hlasom musi byt jednym z najhorsich naratorov v historii. Cely film sa vsetci utapaju v sebalutosti, aby v poslednych piatich minutach kazdy prisiel k osvieteniu a najdeniu vnutorneho pokoja. Po dopozerani do konca sa citim ako masochista. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jeďte internetem. Je to rychlejší." Rady tety Fishy byly asi tím jediným, co mě v tomto vánočním zlém snu pravidelně rozesmívalo. Pak už mě bavilo snad jen, když si Charlie s Lauren "obratně" strkali jazyky do úst a samozřejmě ulhaný vztah krásné Eleanor se sympatickým G. I. Joem. Jinak to však byl samý malér, problém a nepochopení, což mi dost připomínalo skutečný život. A to je přesně to, co od filmu nechci. Ale jsem ochoten přimhouřit oko, protože to celé vyprávěl pes a dopadlo to vánočně. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film, snad trapná novodobá náhražka něčeho na způsob Lásky nebeské. Nulový humor, romantika, vánoční atmosféra. Přitom vcelku kvalitní herecké obsazení.Olivii Wilde hned vzpomenu třeba ve filmu "Third Person", kde hrála milenku Liamovi Neesonovi a hned mám před očima vášeň, ale toto je opravdu děs. A ten petrolejový filtr filmu tomu taky nepomohl. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)
  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)

Reklama

Reklama