Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

zsn 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film, snad trapná novodobá náhražka něčeho na způsob Lásky nebeské. Nulový humor, romantika, vánoční atmosféra. Přitom vcelku kvalitní herecké obsazení.Olivii Wilde hned vzpomenu třeba ve filmu "Third Person", kde hrála milenku Liamovi Neesonovi a hned mám před očima vášeň, ale toto je opravdu děs. A ten petrolejový filtr filmu tomu taky nepomohl. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně pokojný, vánoční film s maximálně hvězdným obsazením (8 hvězd v obyčejné komedii?). Na druhé straně je tu naprosto otravný vypravěč, otravné některé postavy a občas divné vyústění příběhu. Čekal jsem něco ultimátně fajnového, jako o pár měsíců dříve The Intern, ale bohužel jsem se nedočkal. Závěrem bych vyzdvihl postavy Johna Goodmana, Olivie Wilde a Alana Arkina. Ty to táhnou dopředu. ()

Reklama

Hunt 

všechny recenze uživatele

To je fakt smutný a pokud nechcete zanevřít na romantické filmy s vánoční tématikou, tomuto snímků se vyhněte. Prázdné debaty, nezajímavé situace a zcela špatné situace, do toho protivný komentáře nějakého imaginárního průvodce...dokoukat celý film byl opravdu problém - chtěl jsem to vzdát minimálně 6x, neskutečně a nekonečně dlouhé trápení ...takhle opravdu ne! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Podobnost s Love Actually vidím akorát v použité mozaice a vánoční tématikou, ale jinak je Love the Coopers více klasický americký vánoční film s mírným indie feelingem. Některé příběhy jsou lepší (osobně se mi nejvíc líbil ty s Amandou Seyfried a Olivií Wilde), některé horší (teenageři a zbytečná děcka), ale jako celek to je přeci spíše jen průměrné. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jestli se dá Lásce nebeské něco vyčíst, tak je to fakt, že se jí snaží řada režisérů napodobit a většinou to dopadá tragicky. Tak jako v tomto případě. Tady to naštve o to víc, že Nelson měl k dispozici naprosto vynikající casting, ale zbabral to téměř ukázkově, ačkoliv tohle muselo vypadat blbě už na papíře. Víceméně je to jen snůška sladkobolných keců se zoufalou snahou o nadhled a s obří dávkou klišé. Špatné. 10% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)

Reklama

Reklama