Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Hunt 

všechny recenze uživatele

To je fakt smutný a pokud nechcete zanevřít na romantické filmy s vánoční tématikou, tomuto snímků se vyhněte. Prázdné debaty, nezajímavé situace a zcela špatné situace, do toho protivný komentáře nějakého imaginárního průvodce...dokoukat celý film byl opravdu problém - chtěl jsem to vzdát minimálně 6x, neskutečně a nekonečně dlouhé trápení ...takhle opravdu ne! ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

"Rodinu si nevybereš." To je pravda, ale vy, kteří jste ještě tento film neviděli, můžete si vybrat. Vybrat jiný film. Jak mají naši sousedi v názvu, "Chaos..", to přesně vystihuje tento film. Velké zklamání. A to jsem se těšil na pohodovou komedii. Alespoň sníh potěšil, když už ho u nás tolik nemáme. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po roku 2003 sa žáner rom-com navždy zmenil. Totižto v tom blahoslavenom roku mal premiéru film ( s najcoolovejším britským premiérom - či už skutočným alebo nie ), ktorý nechcene podriadil všetko ostatné za sebou. Viď marshallovky VALENTINE´S DAY či NEW YEAR´S EVE, Kwapisov HE´S JUST NOT THAT INTO YOU atď atď. Žáner rozbitej malinovky, znova poskladanej v záverečných fázach príbehu. LOVE THE COOPERS by som z miernou nadsádzkou mohol prehodiť nad spomínané diela, pretože je to príbeh silný, dojímavý, komický a hlavne o spôsobe života, ktorý zažívame každé sviatky, len sme zbabelí o tom hovoriť. Takže klobúk dolu a zrejme budúce Vianoce to bude za 5. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Love the Coopers? Impossible. Tuto ponuru melancholiu by za vianocny film neoznacil ani clovek, ktory sa chysta natiahnut si slucku. Nevyrazne a neprijemne postavy, ktore posobia dojmom, ze sa na placi objavili len z donutenia. Steve Martin so svojim slabym monotonnym hlasom musi byt jednym z najhorsich naratorov v historii. Cely film sa vsetci utapaju v sebalutosti, aby v poslednych piatich minutach kazdy prisiel k osvieteniu a najdeniu vnutorneho pokoja. Po dopozerani do konca sa citim ako masochista. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Asi budu znít celkem sentimentálně, ale mě se to líbilo. Připomnělo mi to všechno co mám na filmech ráda. Nebylo to nic násilného a ani nuceného a pro mě hlavní věc - neodcházela jsem z kina naštvaná, ani zmatená a dokonce ani smutná. Byla jsem po zhlédnutí tohoto filmu v pohodě a klidu, perfektně naladěna na nadcházející vánoční čas, který nemá ovšem nic společného s přeplněnými obchodními centry a násilnou komerční atmosférou, která se snaží lidem naznačit - "Hej běž už nakoupit ty dárky - vždyť je řííjen...". Nutno podotknout, že podobnost s Láskou nebeskou jsem postřehla. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2015 na filmovém festivalu v Austinu. (BMW12)
  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)

Reklama

Reklama