Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že kolem Vánoc lidi stráví skoro všechno. Ale to neznamená, že můžete do bramborového salátu nacpat, co vás napadne. Naopak, když ho uděláte přesně tak jako vždycky, nebudou výhrady. Tady místo aby se tvůrci drželi osvědčeného receptu „rolničky-humor-patos“, pokusili se o umění, a na to je o Vánocích minimum prostoru, do kterého se u většiny našinců vejde jen Popelka a Rybovka. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Lehká oddechová vánoční komedie, s notnou dávku sentimentu a místy i trapnosti. Tak bych shrnul tento počin, který je sice celkem slušně obsazen a člověk se u něj i občas zasměje, kdyby to však nebylo zabaleno do trapné americké lovestory, která obsahuje snad všechny klišé, na které si vzpomenete. Děj lehce předvídatelný, nebýt několika fakt vtipných scén, je to jen další komedie, která je na chlup podobná všem ostatním americkým komediím na toto téma. Bohužel se další Láska nebeská natočit nepodařila. 4/10. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdyby bylo asi tak před dvaceti lety a já brouzdal uličkami místní videopůjčovny, řekl bych si: „Goodman, Helms, rodinka včetně psa převázána dárkovou mašlí?….to bude nějaká nenáročná bláznivá komedie.“ No, není tomu tak. Rodinka Griswoldovic se nekoná….jestli mermomocí trváte na nějakém příměru, tak nadhodím Lásku nebeskou (r. 2003). Štědrý večer, osudy, náhody, vztahy, vánočka příběhů končící u jednoho rodinného stolu a Santa Claus na komíně. Ačkoliv Trable o Vánocích disponují nadstandardním obsazením, pocit již viděného pořád krouží kolem nádivky v krocanovi. Navíc jednotlivé linie si co do atraktivity nejsou zcela rovny a stejně tak jednotlivé postavy. Funguje to – nefunguje to…..hlavně že se nikomu nic nestalo. Nová Láska nebeská ani Noc plná zázraků se nekoná, ale ponožky pod stromečkem to taky vyloženě nejsou. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Po přežití uplynulého pracovního týdne se na Cranborne oslavuje. Vánočnímu kouzlu už pomalu podléhám a každoročně mu dopomáhám výběrem vánoční filmové nabídky. Ze Santavy dílničky mi letos po pásu přijel první film a já musím konstatovat, že jsem byl do Cooperova rodinného kruhu vtažen a s chutí mou vlastní jsem sledoval životní kličkování každičkého člena rodiny. Olivia má šarmu a takové té jemné ženskosti, při které se muži zakoktávají, na rozdávání a přes fakt, že je to slaďák, který originalitou asi moc nehýří. mě tyto filmy s vánočními koledami, teplými huňatými svetry, jmelím a pořádnou rodinou vždy zahřejí u srdce i v ty nejmrazivější dny. Jsou zase Vánoce, snad se každá rodina sejde aspoň na tento jeden magický večer. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Pestré obsazení mě nalákalo ve vskutku nic neříkajícím traileru. Amandu mám rád (nemůžu se dočkat druhého Mamma Mia!), Olivii také, a proto jsem zpětně nechápal, že se vyskytly nominace (a pokud si pamatuju nakonec i proměněné) na Zlaté maliny. Musím uznat, že jsem se těšil na klasický vánoční film, od kterého nelze nic extrémního očekávat, ale v druhé polovině to byla pekelná nuda o jakýchsi rodinných nesrovnalostech. Napodruhé bych se už uzíval. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Když Eleanor (Olivia Wilde) a Joe (Jake Lacy) sedí u okna v letištní hale a povídají si, mění se během záběrů neustále lidé, kteří sedí za nimi. (hansel97)

Reklama

Reklama