Reklama

Reklama

Šimon a Matouš jedou na Riviéru

  • Španělsko Simón y Mateo (více)
Trailer

Klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří nevědomky pašují zbraně přes hranice. Ani tentokrát nechybí velká řada nezapomenutelných scén a geniální ústřední melodie. (Levné knihy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (264)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Taky dobrá komedie z řady italských "shpagheti westernů" v podání náhradníků za Buda Spencera a Terence Hilla, ale už nějak ztrácí dech. Také jsem se sice bavil, ale už tam bylo toho balastu jaksi až příliš. Jako oddychová komedie určitě na drobné pousmání stačí a na zabití nudného odpoledne taky celkem dobrá volba. Nic víc v tom nehledejte. 60% ()

Slimak 

všechny recenze uživatele

Nostalgie nehrubšího zrna....KID STUFF je prostě filmový hit mého dětsví.Od tý doby jsem začal šilhat po kamionech.Navíc vynikající český dabing navozuje příjemně domáckou atmosféru....komedie o cestách dvou pitomců se dokázala vrýt do povědomí lidí velice dobře....osobně když jsem po letech slyšel zase tu hudbu naskočila mi husí kůže.JINAK ABY BYLO UŽ JASNO...TOHLE JE PRVNÍ DÍL!!! ()

Reklama

loveless 

všechny recenze uživatele

Šimon s Matoušem nemají žádné peníze a jsou hladoví. Ukradnou tedy kuře, které se bohužel ukáže jako gumové... Prohledají své kapsy, co by tak mohli prodat - a najdou své dva řidičáky na náklaďák. A tak se je pokusí prodat XDD, potkají však muže, který má naprosto neuvěřitelný nápad - chce je zaměstnat jako řidiče... Jenže v tom samozřejmě něco bude... řízná italská komedie, která mě vždy pobaví... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to o nieco menej detinske ako prvy Šimon a Matouš a ma to aj zaujimavejsiu zapletku. Cesta z bodu A do bodu B a naspät. No a na tom sa neda nic pokazit. Tentokrat su Šimon a Matouš tak strasne naivni, az su roztomili. Zaporaci uz tiez nie su natolko neschopni az by ma to sralo, ale väcsinou je ta ich nemotornost zabavna a Šimon a Matouš maju casto pri ich likvidovani viac stastia ako rozumu. Sklamalo ma, ze znova ako minule, pouzili ako ustrednu pesnicku On my Way, ktora mi uz po chvili fakt liezla na nervy. Bitiek je o nieco viac a aj ked sa nevyrovnaju tym, ktore predvadzali Bud a Terence, tak su celkom vitpne. Takze vysledkom je priemerna komedialna jednohubka a celkom akceptovatelna kopirka svojich slavnejsich predobrazov. 5/10. ()

MarleyCZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě lepší dvojice než Spencer - Hill. Paul L. Smith je dost podobný B. Spencerovi, ale jen co se do vzhledu týče. Povahově je úplně jiný a sedl mi tak do oka lépe než věčně naštvaný Spencer. Antonio Cantafora je podobný Hillovi jak vzhledem, tak i povahou. Znělka je dosti chytlavá, možná i více než klasika u H. a S. Bohužel se nejde vyhnout porovnávání se slavnější dvojicí. Věční smolaři mě tak velice zaujali a já nemůžu jinak než na 95% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Rue Bazar 19 Marseille se ve skutečnosti nachází na adrese Via Baccio Baldini 12, Řím (Itálie). (Rattus Rattus)
  • Když Paul (Riccardo Petrazzi) spadne z římsy hotelu a propadne se do půl těla do země, je kousek vedle vidět hromada vykopané hlíny. (Hellraiser12)

Reklama

Reklama