Reklama

Reklama

Šimon a Matouš jedou na Riviéru

  • Španělsko Simón y Mateo (více)
Trailer

VOD (1)

Klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří nevědomky pašují zbraně přes hranice. Ani tentokrát nechybí velká řada nezapomenutelných scén a geniální ústřední melodie. (Levné knihy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (264)

Han22 

všechny recenze uživatele

O fous slabší než první díl, ale stále výborné pokračování. Šimon a Matouš se vydávají na cestu kamioňáků/pašeráků, takže první půlka se nese ve stylu honiček, bouraček a automobilových gagů. Dojde i na půlení auta a geniální přetlačovanou s druhým kamionem, kterou bych nechtěl zažít naživo na silnici. Druhá půlka je už slabší, ale i zde se najde pár skvělých scén - například Šimonova deprese, při které zlikviduje dva padouchy nebo geniální závěrečná bitka na lodi. ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Klasika! Začátek vlažnější, ale pěkně se to rozjíždí. Skvělé bitky, asi jedny z nejlepších v rámci žánru a pár skvělých fórků navrch. Žádné filmové umění, ale pohodová upřímná zábava, která není lascivní, fekální či trapná. Mám to moc rád. A mimochodem, tohle není dvojka, ale jednička. V závěrečných titulcích je stejně jako u bondovek uvedeno: "Šimon a Matouš se vrátí v příběhu Obchodníci s diamanty". ()

Reklama

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Sic byla dvojice herců dána dohromady jenom proto, že Hill se Spencerem byli nesmírně populární, ale to vůbec nevadí i napodobeniny mohou být skvělé (někdy i lepší). Naprosto dokonalé hlášky, bitky, herci a skvostný dabing (Novu bych za jejich nový humusdabing nejradši vybombardoval!). "Kdyby nás viděl Fru Fru, byl by na nás pyšnej!" "Asi nás už neuvidí" ()

foundation 

všechny recenze uživatele

odjakziva som vyrastal na Hillovi a Spencerovi a aj ked su im tito dvaja podobni vzdy ich budem brat ako taku slabsiu parodiu..proste na Spencera a tie jeho ksichty v ziadnom pripade nemoze mat nejaky tuctovy fat ass :D v tomto dieli sa mi jednoznacne najviac pacil vodca tej bandy ktora chcela dostat ten nakladak. Kazdemu je asi jasne ze nemyslim Frou-Froua ale toho druheho ktory sa ucastnil vsetkych tych nahanaciek :D ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

"Kdyby nás viděl Fru-Fru, byl by na nás pyšnej." S přehledem odehraná komedie pro mládež, ovšem plná italských narážek na šlapky ap. Zábava našeho dětství, v níž se zakonzervovala estetika středomořského designu 70.let, s ♫ ústřední melodií, která od úvodních titulků tvoří sebevědomou páteř celé "tuningové" komedie. Hlavní dvojice plus stylový pilíř Dominic Barto a cesta do Dakaru jako nastavovaný přídavek. (Se znalostí dějů budoucích trochu zamrazí titulní list Figara se zprávou o evakuaci Francouzů z Phnompenhu) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo francúzskych mestách Menton a Nice. (dyfur)
  • Italové jezdili vpravo od doby Mussoliniho, v nákladních vozech včetně filmového Fiatu 691 ale měli volant na pravé straně kvůli výhledu. Viděli tak lépe na krajnici a pravou stranu vozovky. z toho samého důvodu měli stejné uspořádání i ve Švýcarsku. Hlavní důvod tedy byl, aby viděli případné nebezpečí na kraji vozovky jako sráz a podobně. (7ynek)
  • Když Paul (Riccardo Petrazzi) spadne z římsy hotelu a propadne se do půl těla do země, je kousek vedle vidět hromada vykopané hlíny. (Hellraiser12)

Reklama

Reklama