Reklama

Reklama

Šimon a Matouš jedou na Riviéru

  • Španělsko Simón y Mateo (více)
Trailer

VOD (1)

Klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří nevědomky pašují zbraně přes hranice. Ani tentokrát nechybí velká řada nezapomenutelných scén a geniální ústřední melodie. (Levné knihy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (264)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tato dvojice Italů je vcelku dobrá i komická.Dávám tomuto filmu 4 hvězdy a 80 procent.Nostalgie z dětství.Tato dvojice dublérů Terence Hilla a Buda Spencera působí vcelku dobrým dojmem.Je to výborná italská komedie o dvojici kamionáků,kteří mají přepravit zakázané zboží v podobě sprejů jistému plešatému šéfovy. ()

MarleyCZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě lepší dvojice než Spencer - Hill. Paul L. Smith je dost podobný B. Spencerovi, ale jen co se do vzhledu týče. Povahově je úplně jiný a sedl mi tak do oka lépe než věčně naštvaný Spencer. Antonio Cantafora je podobný Hillovi jak vzhledem, tak i povahou. Znělka je dosti chytlavá, možná i více než klasika u H. a S. Bohužel se nejde vyhnout porovnávání se slavnější dvojicí. Věční smolaři mě tak velice zaujali a já nemůžu jinak než na 95% ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

SpencerHillovka bez Buda Spencera a Terrence Hilla. Jejich dvojníci nejsou až tak špatní, ale ne tak sympatičtí a  Paul L.Smith není takový bručoun a Antonio Cantafora takový provokatér, trochu mi tam chybělo to popichování. Jinak klukům ve filmu nechybí skvělá úvodní písnička ani bombastická závěrečná bitka, jako ve filmech jejich originálů - tentokrát na lodi. Občas jím to teda taky drhne, ale ok. Tu čtyřhvězdu tam dám. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Taky dobrá komedie z řady italských "shpagheti westernů" v podání náhradníků za Buda Spencera a Terence Hilla, ale už nějak ztrácí dech. Také jsem se sice bavil, ale už tam bylo toho balastu jaksi až příliš. Jako oddychová komedie určitě na drobné pousmání stačí a na zabití nudného odpoledne taky celkem dobrá volba. Nic víc v tom nehledejte. 60% ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Za mych detskych let tento film bezel v televizi kazdy rok a ja jako maly capart z toho mel obrovskou radost - a vzdycky jsem si myslel, ze to jsou Spencer s Hillem (coz ovsem byl nejspis zamer). Ovsem po roce 2000 oba snimky se Simonem a Matousem po hrichu takrka zmizely z obrazovek a marne je vyhlizim v programu. Predevsim tento dil mam moc rad :-( ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Když Paul (Riccardo Petrazzi) spadne z římsy hotelu a propadne se do půl těla do země, je kousek vedle vidět hromada vykopané hlíny. (Hellraiser12)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo francúzskych mestách Menton a Nice. (dyfur)
  • Italové jezdili vpravo od doby Mussoliniho, v nákladních vozech včetně filmového Fiatu 691 ale měli volant na pravé straně kvůli výhledu. Viděli tak lépe na krajnici a pravou stranu vozovky. z toho samého důvodu měli stejné uspořádání i ve Švýcarsku. Hlavní důvod tedy byl, aby viděli případné nebezpečí na kraji vozovky jako sráz a podobně. (7ynek)

Reklama

Reklama