Reklama

Reklama

Daniel Radcliffe (Harry Potter, Žena v černém) se představuje v roli, v jaké jste ho dosud neviděli. Nate Foster (Radcliffe) je mladý, idealistický a vzdělaný analytik, který právě nastoupil do FBI, aby tu bojoval proti zahraničním teroristům. Nate brzy pochopí, že teroristické útoky, které odhaluje, jsou často falešné a mají dva cíle: uklidnit vystrašenou veřejnost a splnit plán. Když jednoho dne objeví pašovanou dodávku Cesia-137, které lze využít při výrobě špinavé bomby, podělí se se svým poznatkem s agentkou Angelou Zamparo (Toni Collette – xXx: Návrat Xandera Cage, Krampus: Táhni k čertu). Ta je přesvědčená, že se jedná o práci domácích neonacistů, a pověřuje Natea úkolem proniknout v utajení mezi členy nebezpečné teroristické skupiny, jež je odhodlaná vyčistit zemi prostřednictvím smrti a zkázy... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

verbal 

všechny recenze uživatele

„Hajtla, klucí! Jmenuji se HáPéčko a jsem stopadesáticentimetrový vyschlý chcípák, co v bombru vypadá jako maskovací pytel na golfové hole. Ale!!! Mám už na čele jeden blesk, když si vedle něho mrdnu druhý, trochu pokrčím nos a nakrabatím čelo, myslím, že budu Hamrdskín jako z katalogu od Mártense! Tak co kdybych se mezi vás kapku infiltroval?„ „Jasná páka, Hery, my, skíni, jsme dost vypatlanci, tak ti toho skřetoárijce hustě žerem. A když nás konečně naučíš správně vyspelovat Tymotymekvej, můžeš být z fleku náš expert na radioaktivní izotopy.“ „Príma, hoši, a teď pojďme dokopat pár dvoumetrových negrů, když už jsem takový ramenáč …“ *** Nebýt kapky toho kástingového a scénáristického kokotismu, byl by Hery Potrat a Řád vyrachtaných neonacistů lehce nadprůměrnou, i když vcelku lacinou exkurzí mezi zaoceánské Vandase, jejíž nevyvážená zábavnost osciluje někde mezi prdelí a Skrytou identitou. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE JEN JEDNA PODSTATNÁ INGREDIENCE FAŠISMU – VŠICHNI MI UBLIŽUJÍ!...“ /// Tak kampak by se ještě dalo infiltrovat… Ajo! Nácíčci… Introvert, autsajdr, člověk bez kámošů a v kolektivu neoblíbený… jehož výhodou je, že není úplně blbej, vobjevuje a zkoumá fašistický podhoubí USA – skinheads, KKK, Árijská aliance… lidi, pro který je „White power“ přesvědčením (fajn vás poznat). No a pak jsou tady ti druzí… Životní rozpolcenost agentova – jak bejvá zvykem – ovšem žádný zkroušený meditace. Prostě příběh, na kterým je zajímavej ten svět „čistej v duchu i rase“. Ovšem nic víc. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu bojovat za rasu, za čest a vlast. 2.) Chystám se k někomu vlízt. 3.) Thx za titule „kolcak“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Timto filmem spolecne se Swiss Army Man pro me Daniel Radcliffe oficialne prekrocil stin Harryho Pottera. Dobre jsem se bavil, prima atmosfera, gradace, scenar, hudba i cast. Urcite stoji za to si vyhledat dokumenty o realnych souvisejicich tematech a postavach. Dava to filmu zcela novy rozmer. Film mi pripomnel skvely snimek The Believer. Soude dle komentaru nize zustane film spise nedoceneny... ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Film by byl podstatně, PODSTATNĚ lepší, kdyby v tom nehrál Daniel, protože pro tuhle roli, ať už árijského skinheada nebo agenta FBI, se jeho drobná rachitická postava tak moc nehodila, že to bylo až k smíchu a ostatní herci mu to museli žrát, což působilo tak nesmyslně, nevhodně a pitomě, že to sráželo celý film. Přitom provedení, scénář a myšlenka nebyly vůbec špatné, jen tan casting hlavní postavy byl absolutně debilní. Ale naprosto. "Casting Fail 2016 Movie Awards Champion" ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Harry Potter prešiel k Tomukohonetrebamenovať a ide bojovať za čistú rasu. Naoko. V Martensoch a bombere. Na každom kroku trúsi jednu múdrosť za druhou a na všetko ma pripravený pohotový argument. Pán situácie. Až na to, že takýto chytrolíni nechodia v Martensoch a na pochody. Celá tá policajná akcia postavená na predstavách jednej premotivovanej blondsky ( inak,čo robili ďalšie oddelenia? ) mohla dopadnúť všelijako a na jeden moment si to skutočne divák aj začne myslieť ( tak premotivovaná že nečíta komenty? ). Zvyšok boli aj tak len bláboly bielej rase a o tom, ako s tým chcú niečo spraviť. Neskoro chalani, keď sa k vám dostane Potter, dostane sa k vám už asi každý. 3 z 5 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu začalo 20. septembra 2015 v Hopewell, v štáte Virgínia a pokračovalo na ďalších miestach tohto štátu do 7. októbra 2015. (MikaelSVK)
  • Na scénaři se podílel i agent FBI, na jehož příběhu je film založen - Michael German. (LilyDeLarge)
  • Produkce k pohybu mezi lokacemi používala kolo. Po skončení natáčení kolo podepsal hlavní hrdina Daniel Radcliff (Nate Foster). Kolo nakonec bylo prodáno v aukci za 2000 dolarů. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama