Reklama

Reklama

Daniel Radcliffe (Harry Potter, Žena v černém) se představuje v roli, v jaké jste ho dosud neviděli. Nate Foster (Radcliffe) je mladý, idealistický a vzdělaný analytik, který právě nastoupil do FBI, aby tu bojoval proti zahraničním teroristům. Nate brzy pochopí, že teroristické útoky, které odhaluje, jsou často falešné a mají dva cíle: uklidnit vystrašenou veřejnost a splnit plán. Když jednoho dne objeví pašovanou dodávku Cesia-137, které lze využít při výrobě špinavé bomby, podělí se se svým poznatkem s agentkou Angelou Zamparo (Toni Collette – xXx: Návrat Xandera Cage, Krampus: Táhni k čertu). Ta je přesvědčená, že se jedná o práci domácích neonacistů, a pověřuje Natea úkolem proniknout v utajení mezi členy nebezpečné teroristické skupiny, jež je odhodlaná vyčistit zemi prostřednictvím smrti a zkázy... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Timto filmem spolecne se Swiss Army Man pro me Daniel Radcliffe oficialne prekrocil stin Harryho Pottera. Dobre jsem se bavil, prima atmosfera, gradace, scenar, hudba i cast. Urcite stoji za to si vyhledat dokumenty o realnych souvisejicich tematech a postavach. Dava to filmu zcela novy rozmer. Film mi pripomnel skvely snimek The Believer. Soude dle komentaru nize zustane film spise nedoceneny... ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Spoilery! Fascinují mě filmy o bosech, kteří organizují nějaký super tajný plán na zničení části světa a největší důvěru vkládají do člověka, kterého znají nejkratší možnou dobu, neboť je v organizaci úplně nový. Jináč, Harry Potter není herec do podobných rolí. Harry Potter umí hrát pouze Harry Pottera. Moc nerozumím tomu jeho současnému kariérnímu boomu, během kterého úspěšně kurví každý film, jehož se nedopatřením stane součástí. Režisérovi se podařilo nemožné. Režisérovi se podařilo pokazit nepokazitelné. Moc pěkné téma, ale celý film je bohužel bez jakéhokoli náboje, či jeho náznaku. Tento snímek je hrozná sračka. Radcliffe se nechal zlanařit od flat bloncky. Poté prošel epickým Nazi výcvikem, oholil si helmu, která mu do té doby zdobila hlavu (horší účes jsem na něm doposud neviděl), sebral všech svých 60 kilo a vydal se infiltrovat k vyholeným retardům, kteří se vyexpili z hospodských pobudů a neohrožených příležitostných rváčů (pokud jsou v přesile) na ukrutnou teroristickou organizaci. Pokud snad divák očekává, že se bude něco epického dít, tak očekává zcela špatně. Radcliffe celý snímek předává nacistům svá moudra, která načerpal v odborné nacistické literatuře. Náznak akce na diváky nečeká dokonce ani v závěru, který se může hrdě zařadit po bok těch nejodfláklejších. Totálně nedotažená sračka. Snímek působí, jako by se vůbec neopíral o žádný scénář, ale točilo se to, co režiséra zrovna napadlo. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pohled do prostředí nacistických přívrženců v USA, který korunuje slušný herecký výkon Daniela Radcliffa. Imperium má však jednu velkou chybu, a tou je nedotažený a mdlý scénář, který zde způsobuje spousty hluchých míst či zcela zbytečných scén. Až na tento podstatný detail film dokáže v rámci svých možností slušně strhnout a zabavit. „For evil to triumph, it only takes good men... to do nothing.“ ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Hmm, Harry Potter jako skinhead? To dává smysl :o) Nebudu popírat, že mě filmy s touhle tématikou berou, a není to tím, že bych s náckama jakkoli sympatizoval. Je pro mě zajímavá sledovat tyhle skupiny fanatiků, který Svět vidí jen jednou barvou. Tady se jako člověk nestačí divit, páč těch hákáčů, vlajek, hajlovaček je tady fakt mraky. Ze začátku mi to připomínalo dokonalý Kult hákovýho kříže, taky se člověk podívá na párty k těmhle uličníkům. A postupně se dostaneš hloubějc a hloubějc až k těm, který už nejsou jen prdlý náckové, který mlátěj přistěhovalce, ale který chtěj dělat teroristický akcičky. No, Harrymu už 100% navždy zůstane nálepka čaroděje z Bradavic, aby taky né. Ale když se mu bude takle dařit a pro svou roli udělá maximum, tak by si tuhle kouzelnickou nálepku mohl jednou se ctí odlepit a říct si, kurňa dyť já sem odehrál skvělý role! Stejně je mazec, žě v Améru můžou takle pochodovat s hákáčema na pažích jako by se nechumelilo :o) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Na zajímavý a napínavý scény se dostane jenom v případech, kdy je Radcliff mezi náckama s holejma palicema a kanadama. Jenže postupem času se děj soustředí výhradně na moderátora náckovskýho radia v obleku nebo tatínka, kterej postavil svejm dětem dům ve stromech, aby se mohli schovat před invazí neárijců, přičemž oba pronášej nudný a rádoby chytrý kecy. Fakt si nedokážu představit, jak dutý náckovský palice respektujou takovýhle "autority". Ale nejen kvůli tomu mi Imperium přišlo dost přitažený za vlasy a hlavně jsem se často nudil. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Produkce k pohybu mezi lokacemi používala kolo. Po skončení natáčení kolo podepsal hlavní hrdina Daniel Radcliff (Nate Foster). Kolo nakonec bylo prodáno v aukci za 2000 dolarů. (LilyDeLarge)
  • Natáčanie filmu začalo 20. septembra 2015 v Hopewell, v štáte Virgínia a pokračovalo na ďalších miestach tohto štátu do 7. októbra 2015. (MikaelSVK)
  • Na scénaři se podílel i agent FBI, na jehož příběhu je film založen - Michael German. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama