Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (155)

berny2468 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, když snímek se zajímavým námětem, je natočen tak nezajímavě a s ničím navíc. Přitom herecky dobře obsazené a hlavně se zajímavým námětem. Ovšem je to trestuhodně krátké a nezasáhne to jak má a jak by dle příběhu rozhodně mohlo, což je obrovská škoda. Zbytečně krátký úvod a vlastně vše je zbytečně zkratkovité. Naštěstí tam jakási chemie působí a přes některý amatérismus jsou i zajímavé scény. Ovšem vím že tohle mohlo mít úplně jinou úroveň, s trochou více snahy a originality a to je to co zamrzí, ale přesto jsem se nenudil....55%. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy se mi moc těžko hodnotí. Je tam všechno stejné jako v podobně laděných filmech. Ano, pokud je to váš první budete to zbožňovat. Pokud už máte něco za sebou, vidíte, že máte před sebou film, který nevystupuje z řady. V každé scéně víte, co bude v další. Ale je to mile koukatelný a na konci tak jako tak dojme. Ano, není to stejných pět hvězd jako u jiných opusů, ale i tak jsem během sledování netrpěla. A vlastně to bylo strašně fajn. A musím říct, že se mi libilo na stejné zrovni jako Dokud jsi se mnou :) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

V první půlce jsem si říkal, že buď koukám na variaci Everything, Everything s trošku pozměněnou dysfunkcí nebo na film, který je cílený na diváky, kteří vidí svůj vůbec první romantický film, tzn naprosto generický příběh se všemi zaběhnutými klišé, které lze v tomto ranku vyhrabat. V druhé polovině se mi přecejen povedlo naladit na onu romantickou linku a poměrně dobře jsem se bavil. Tenhle film se rozhodně nezapíše jako milník svého žánru, ale podobných jednohubek poslední dobou spíše ubývá, takže za mě palec nahoru...70% PS: Patrick Schwarzenegger si není ani fyzicky, ani herecky podobný s, vy víte s kým, a klidně bych se nezlobil, kdyby ho čekala nějaká zajímavá kariéra u filmu, samozřejmě mimo akční žánr (ovšem i takový Dylan O'Brien dokázal, že to jde). ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Aaawww, zase som sa takmer nechala citovo vydierať. Schwarzeneggerov syn ukradol fotrovi nôž z Predátora, priložil mi ho na krk a kričal: "Daj tomu päťhviezdu! Daj tomu päťhviezdu! No dobre, tak aspoň štyri!"... Scenáristi a producenti zase museli prehľadať celú Encyklopédiu ľudských chorôb, aby našli nejakú ešte neokukanú ňuňu smrteľnú chorôbku, ktorou bude trpieť dievčina s výzorom Miss USA. Tá ale chuderka celý život strávila vo svojej izbe, keďže nemôže na slnko (tá choroba fakt existuje, OK...). Z tragickej romantiky dokázali takí Kórejci spraviť celý sub-žáner, tu máme zase niečo z Ameriky. Hlavná hrdinka má ale charizmy na rozdávanie, sladký športovec vlastne tiež, hudba je veľmi dobrá, prižmúrime teda všetky oči (a odpustíme aj ten klasicky idiotský nápad uprostred noci bez plaviek sa ísť kúpať do ľadovej vody, to je presne ten blbý štýl typu "ľahnime si uprostred vozovky" z filmu Notebook). ()

jakeer 

všechny recenze uživatele

Mal by som napísať, že to bolo nad očakávania dobré. No ja som kvalitu očakával. Zaujal ma trailer (čo sa stáva málokedy), tá myšlienka a naozaj som chcel na to ísť. A nič by som na snímke nemenil. Aj s tým pomalým rozjazdom po dramatický koniec. Všetko tam bolo ako malo byť. Keď som si čítal knihu "Jak napsat dobrý scénář", jedna z hlavných rád znela, že tvorcovia filmu musia vytvoriť vzťah medzi postavami a divákom. Za ostatné roky sa to v mojom prípade nepodarilo snáď žiadnemu inému filmu tak Polnočnej láske. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)
  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)

Reklama

Reklama