Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manhattannem obchází děs a hrůza. Místní detektiv se pouští do vyšetřování, při kterém jde vždy o stejný zločin, a to znásilnění mladých dívek. Jediným vodítkem je neznámá látka, která se na obětech vždy nachází. Postupem času se odhaluje hrůznost celého případu, dívky jsou znásilňovány mimozemským vetřelcem, kterého nebude tak lehké zastavit. (Chupacabre)

(více)

Recenze (17)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ne příliš podařený osmdesátkový trash. Naštěstí místy docela zábavný. Jeho příběh se asi odehrává v jiné dimenzi současného New Yorku, protože drtivá většina tamních 25letých kočiček ještě nespala s chlapem, a divákovi to často a rády připomínají. Choutky ale přesto mají. S pravidelnou přesností vystavují svoje bílé zadky a kozičky, aby si v závěru daly společnou koupel v decilitrech mimozemského spermatu. Kromě jedné zajímavé přeměny tu pak, bohužel, už není tolik o co stát. Masky jsou slabé a hlavní čokoládová hrdinka je zřejmě šampionkou v soutěži "the best stone face". ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Průměrný béčko o hnusákovy z vesmíru co likviduje chlapy a znásilnuje. Typ filmu který tu byl 100x a lepší. Ale díky tomu že film je krátkej tak jsem se bavil, nýbrž režisér věděl že nechceme vysvětlování ale akci. A ta se nám dostala. Sliz je všude, krev sem tam ucákne a monstrum je celkem pěkné. Nicméně film je taky strašně debilní a je to prostě spatlanina 100 filmů. Takže moje výsledný hodnocení je 3*. Viděl jsem horší ale i lepší a v konkurenci(a že jí v 80 letech nebylo málo) tohle nemá šanci. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

[trash] Asi tak dvadsaťročná (!) doktorka a asi tak 21-ročný policajt. Obaja z najhorších hercov vôbec. 3-5 minútové scény gymnastiky full naked, sprchovania sa, a tak, a potom vždy príde ten hnusný hmyzácky mimozemšťan a znásilňuje. Bublajúca koža, telesné deformácie, alien so zubatou vagínou namiesto oka, rozkošne debilné dialógy .. Film aký som vždy chcel vidieť ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

WOW!!!! :-DD Tak tohle je přesně ten typ filmů, který je tak pitomý, blbý a typicky 80.kově špatný, až je perfektní!! :-DD Třetí hvězdu dávám za nahotu, film by si rozhodně na svojidobu zasloužil ještě žánr "erotický". Odpornej mutant s 40cm cucákem si to štráduje po městě a podzemí a znásilňuje (čímasi?? ... ;-) ) jednu kočičku za druhou ... Teda myslím slečinku. Jsou tady fakt pěknýholky, maj přírodní kozy, žádnej silikon, bobra na chviličku ukážou sice jenom dvě,ale jinak si divák frontal nudity,back nudity (neopálené zadečky!!), left side nudity, right side nudity užijena několik alieních výstřiků ... ;-))) Jinakje to ale taková kriminálka,kde vládnou zejména příšerné dialogy, herecké výstupy, trapné a nervy drásající ječení holek (takové to trapné, kdyžho holka spatří, pak vytřeští oči a než aby zdrhala,tak ječí jak Nána...). Finální scéna v podzemí je fakt už takovej mazec na kebuli, že jsem se smál jak blbej a do toho prosil všechny vyšší síly, ať už je konec.... I na tak krátkou stopáž se mi to zdálo nekonečně dlouhé a nudné. Jako žádný znásilnění není vůbec vidět, vždycky je to vyřešeno nějakým zasněným podledem kamerou do nikud nebo stínama na zdi ... Každopádně na 80. léta VELMI odvážné, jak už se týče tou porcí nahoty, tak celkovým tím tématem ... A proč jsem napsal tak dementní komentář, protože právě takový je toneto film ... :-)) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typický zástupce osmdesátkového braku osloví asi jen skalní fanoušky. Dívky, které spojuje to, že jsou panny, přepadává podivné monstrum a znásilňuje je. Ony pak končí v nemocnici s tváří popálenou od neznámé kyseliny a neschopné útočníka blíže specifikovat. Až téměř v závěru se divák dozví, že se jedná o mimozemskou rasu, která se rozhodla kolonizovat Zemi. Lidé jí poslouží jako živé inkubátory (ano, ve sci-fi populární myšlenka). Snímek stojí na předvádění nahých hereček s hezkými zadky, ale obří prsa nečekejte, a mechanických efektů poplatných době a béčkovým snímkům 80. let. A právě ony slizké efekty plné krve a šťáv musí každý fanda ocenit. Pukající kůže, trhající se maso, stříkající krev a klubající se Cronenbergova moucha v černém. Všechno je rozkošně naivní, postavy jednají jako ve zpomaleném filmu, dívky ukázkově ječí, a když si myslíte, že dojde na sprchovací scénu z Psycha, tak budete jen chvilku zklamáni. Závěr s bazénkem je smyslný, legrační a zábavný. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama