Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manhattannem obchází děs a hrůza. Místní detektiv se pouští do vyšetřování, při kterém jde vždy o stejný zločin, a to znásilnění mladých dívek. Jediným vodítkem je neznámá látka, která se na obětech vždy nachází. Postupem času se odhaluje hrůznost celého případu, dívky jsou znásilňovány mimozemským vetřelcem, kterého nebude tak lehké zastavit. (Chupacabre)

(více)

Recenze (17)

JFL 

všechny recenze uživatele

Trashový patlal Tim Kincaid spřádá svou bizarní parafrázi na slashery, kde vraždění sériovým vrahem nahrazuje oplodnění mimozemským bubákem. Absence jakýchkoli filmařských vloh, od citu pro tempo po vedení herců, Kincaidovi nebrání v tom, aby svůj deliricky zmatlaný potrat nemohl zjevně myslet vážně. Díky tomu na publikum z úst toporných aktérů valí moralizující proslovy a nechává je vše, včetně oněch monologů urputně prožívat. Také ale moc dobře ví, že jeho žánrově přestřelená exploatace nebezpečích nočních ulic osmdesátkového New Yorku potřebuje náležité divácké atrakce. Proto film překypuje záběry nahoty, byť díky dobové preferenci slunění se v bikinách vyznívá spíš jako absurdní promenáda v průhledných plavkách. Vše pak korunuje závěrečná sekvence, u které prázdné výrazy aktérů dokládají, že se protizáběry točily zvlášť a herci tak vlastně vůbec neví, na co a jak mají reagovat. Chtělo by se říci, že "Breeders" sálají edwoodovskou naivitou, ale spíše po ní závistivě pokukují z hájemství neumětelské imbecility, což spolu s rozporuplnou premisou může snižovat úroveň nezamýšlené zábavnosti snímku. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

WOW!!!! :-DD Tak tohle je přesně ten typ filmů, který je tak pitomý, blbý a typicky 80.kově špatný, až je perfektní!! :-DD Třetí hvězdu dávám za nahotu, film by si rozhodně na svojidobu zasloužil ještě žánr "erotický". Odpornej mutant s 40cm cucákem si to štráduje po městě a podzemí a znásilňuje (čímasi?? ... ;-) ) jednu kočičku za druhou ... Teda myslím slečinku. Jsou tady fakt pěknýholky, maj přírodní kozy, žádnej silikon, bobra na chviličku ukážou sice jenom dvě,ale jinak si divák frontal nudity,back nudity (neopálené zadečky!!), left side nudity, right side nudity užijena několik alieních výstřiků ... ;-))) Jinakje to ale taková kriminálka,kde vládnou zejména příšerné dialogy, herecké výstupy, trapné a nervy drásající ječení holek (takové to trapné, kdyžho holka spatří, pak vytřeští oči a než aby zdrhala,tak ječí jak Nána...). Finální scéna v podzemí je fakt už takovej mazec na kebuli, že jsem se smál jak blbej a do toho prosil všechny vyšší síly, ať už je konec.... I na tak krátkou stopáž se mi to zdálo nekonečně dlouhé a nudné. Jako žádný znásilnění není vůbec vidět, vždycky je to vyřešeno nějakým zasněným podledem kamerou do nikud nebo stínama na zdi ... Každopádně na 80. léta VELMI odvážné, jak už se týče tou porcí nahoty, tak celkovým tím tématem ... A proč jsem napsal tak dementní komentář, protože právě takový je toneto film ... :-)) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ne příliš podařený osmdesátkový trash. Naštěstí místy docela zábavný. Jeho příběh se asi odehrává v jiné dimenzi současného New Yorku, protože drtivá většina tamních 25letých kočiček ještě nespala s chlapem, a divákovi to často a rády připomínají. Choutky ale přesto mají. S pravidelnou přesností vystavují svoje bílé zadky a kozičky, aby si v závěru daly společnou koupel v decilitrech mimozemského spermatu. Kromě jedné zajímavé přeměny tu pak, bohužel, už není tolik o co stát. Masky jsou slabé a hlavní čokoládová hrdinka je zřejmě šampionkou v soutěži "the best stone face". ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typický zástupce osmdesátkového braku osloví asi jen skalní fanoušky. Dívky, které spojuje to, že jsou panny, přepadává podivné monstrum a znásilňuje je. Ony pak končí v nemocnici s tváří popálenou od neznámé kyseliny a neschopné útočníka blíže specifikovat. Až téměř v závěru se divák dozví, že se jedná o mimozemskou rasu, která se rozhodla kolonizovat Zemi. Lidé jí poslouží jako živé inkubátory (ano, ve sci-fi populární myšlenka). Snímek stojí na předvádění nahých hereček s hezkými zadky, ale obří prsa nečekejte, a mechanických efektů poplatných době a béčkovým snímkům 80. let. A právě ony slizké efekty plné krve a šťáv musí každý fanda ocenit. Pukající kůže, trhající se maso, stříkající krev a klubající se Cronenbergova moucha v černém. Všechno je rozkošně naivní, postavy jednají jako ve zpomaleném filmu, dívky ukázkově ječí, a když si myslíte, že dojde na sprchovací scénu z Psycha, tak budete jen chvilku zklamáni. Závěr s bazénkem je smyslný, legrační a zábavný. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Mimozemská invázia jedného z druhu tzv. medzi-galaktických šľachtiteľov – nadržaných a naspeedovaných Breederov v čiernom, prelietavajúcich stvorení vesmírom ako muchy sadajúce z jedného zaguľateného hovienka na druhé s úmyslom naklásť vajíčka a zvýšiť tak svoje prípadné šance pri boji s evolúciou, sa potichu začala. Osamotený návštevník z vesmíru s jasným poslaním skutočne muchu aj vzhľadovo pripomína – veľké oči, trocha pochudnutá postava, zopár prísavok a vývodov telesných štiav, .....no proste škaredé slizké stvorenie, ktorému ako keby neposlušné malé decko v mladosti odtrhlo krídla. Mimozemskému šmejdu a jeho potrebám nie sú dobré naše poctivé vyzreté ženy, znásilňujú výhradne iba panny – najlepšie fotomodelky. Aj keď aj majster tesár sa niekedy utne, verím, že so starou bláznivou bezdomovkyňou len výnimočne :-) ### Podobne ako v remakeu Paula Matthewsa, ani tu nejde o sex či oplzlosti (všetko len v náznakoch), ale o béčkovú zábavu plnú nahoty, príjemných špeciálnych efektov a samozrejme fotomodeliek. Jedna z nich je po náročnom fotení v štúdiu ochotná si ešte následne zacvičiť rovno v ateliéry gymnastiku a trocha si popreťahovať telo (10 hodín každý deň, fúú). Asi už nikoho neprekvapí, že nahá. Ufóni to ale určite ocenia :) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

[trash] Asi tak dvadsaťročná (!) doktorka a asi tak 21-ročný policajt. Obaja z najhorších hercov vôbec. 3-5 minútové scény gymnastiky full naked, sprchovania sa, a tak, a potom vždy príde ten hnusný hmyzácky mimozemšťan a znásilňuje. Bublajúca koža, telesné deformácie, alien so zubatou vagínou namiesto oka, rozkošne debilné dialógy .. Film aký som vždy chcel vidieť ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Průměrný béčko o hnusákovy z vesmíru co likviduje chlapy a znásilnuje. Typ filmu který tu byl 100x a lepší. Ale díky tomu že film je krátkej tak jsem se bavil, nýbrž režisér věděl že nechceme vysvětlování ale akci. A ta se nám dostala. Sliz je všude, krev sem tam ucákne a monstrum je celkem pěkné. Nicméně film je taky strašně debilní a je to prostě spatlanina 100 filmů. Takže moje výsledný hodnocení je 3*. Viděl jsem horší ale i lepší a v konkurenci(a že jí v 80 letech nebylo málo) tohle nemá šanci. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Ak máte pochopenie pre B-čkové filmy, ktoré sa navyše berú strašne vážne mali by ste dať Breeders šancu. Mimozemštan (chlapík v gumovom obleku) znásilňuje panny, ktoré sa veľmi radi bezdôvodne vyzliekajú, či už v kuchyni alebo pri aerobiku, aby nakoniec skončili všetky spolu pokryté mimozemským semenom. Škoda, že počiatočnú zábavu vystrieda nuda, navyše to nie je ani trochu sexi, kedže režisér je herec/režisér gay porna. Naštastie niektoré hlášky sú nezabudnuteľné (Dr : "Their flesh has been burned by some kind of acid." Cop : "LSD ?") (Cop: "You're not dead, you're alive, if you're alive you can remember...") ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak chcete ako žena prežiť, potrebujete deflorovať. Panny to nemajú ľahké, nielenže sú najvyhľadávanejšou pochúťkou miliardárskych šejkov, ale najnovšie aj mimozemšťanov. Otrasné 80´s céčko so zaspatou atmosférou, vražednými hereckými výkonmi ( herečka hrajúca dr. Gambleovú, je krásna tak, ako nevie hrať, tzn v oboch prípadoch neskutočne ) a slabými trikmi. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Hele-jako úplná katastrofa to není, ale více než 2 ze mě nikdo nevytříská. Námět s nevyužitým potenciálem, občas hezká maska (no-asi jedna), zástup holek na prvoplánovou svlíkačku a mimozáběrovou znásilńovačku (fakt hezká mi přišla jen jedna-zbytek je taková nižší kategorie :D ), příšerné herectví (fakt maras), dementní dialogy, mimoidní hudba(jakože hrající tak něják mimo kontext).. a je to dlouhé, nudné a nakonec i beze smyslu.... Jednou stačilo. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Spousta koziček různých velikostí jsou asi nejzajímavějšími momenty v tomto obskurním béčku a vítězí nad strašlivými topornými hereckými nevýkony, střídající se s neméně dementními dialogy a situacemi, nad kterými jen můžu kroutit hlavou. Ono je to i k smíchu, ale k takovému tomu nechtěnému. Gore v podstatě žádný, až snad na jednu scénu, pár stříkanců krve a monstrum je hroznej gumák, kterej se v plné parádě na chvilku zjeví až v závěru filmu, aby už konečně ukončil tuhle hrůzostrašnou a při své krátké stopáži i tak nudnou blbinu. Je to o tom, že mimozemský parazit znásilňuje ženský a to výhradně panny a je až s podivem, kolik jich v té době po Manhattanu pobíhá. Tohle je fakt podívaná jen pro otrlé jedince, kteří si v takových ultra trashových bracích vyloženě rochní. ()

Javad 

všechny recenze uživatele

Keby mám BREEDERS hodnotiť ako normálny film, tak by to bolo veľmi blízko Odpadu! ale keďže je to brakové osemdesiatkové sci-fi (ktoré mám veľmi rád) dávam 3* Tie najhoršie možné „herecké výkony“ aké si len viete predstaviť, idiotské dialógy, oblek mimozemšťana ako z obchodu pre deti, ale gore efekty na výbornej úrovni = pohodová zábavka ak máte tieto shiťácké filmy radi. Odporúčam taktiež pozrieť režisérov perfektný cyborg sci-fi trash - MUTANT HUNT, ktorému som bez váhania dal za 5* a ktorý je ešte o niekoľko tried hlúpejší (zábavneší). ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Jako blbost pro zasmání to funguje, ale je to strašně ukecané a tím pádem se to zdá delší než to ve skutečnosti je. Jelikož je příběh napsán dobře v popisku tak k němu nemam co napsat a stejně všechno co mělo být napsáno už někdo napsal. Vetřelec ten je solidní a holky, které se nebojí svléknou taky. Já věděl do čeho jdu takže nejsem zklamaný, ale přesto nedám víc jak 3 hvězdy. 48% ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Virgin raped by alien. Něco takového zadat do googlu, vyjede mi nějaký hentai nebo jiná japonská úchylárna a možná i něco nezákonného. Že podobný námět uvidím ve filmu bych nečekal, ale že to bude hrozná sračka to už jsem čekal. Ochotnické herectví, příšerná maska, která je vidět až ve finále. Veškeré scény útoků začínají záběrem na stín na zdi a končí ječící ženskou, takže je to docela krotký a nezáživný. No a pak je tu ta zvláštnost, že všechny ženské zde jsou panny a všechny se snaží co nejdříve obnažit (jedna se dokonce svlíká při telefonu s matkou). Za tu spoustu nahotinek jsem chtěl dát jednu hvězdičku, ale konec s koupelí v mimozemském spermatu (yuck!) a dementním twistem to zabil úplně. Odpad ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Od Kincaida očakáva človek len to najhoršie a ani tentoraz nesklamal, Breeders je ikonicky idiotský horor kde latexová ninja mucha z vesmíru ( náhodne zmutovaná z kohokoľvek kto je práve na scéne ) znásilňuje ženy. Jeho obete sú výhradne panny, vrátane bikinovej modelky šňupajúcej kokaín a pre istotu nezabudnú dodať že predmanželský sex ani náhodou, zatiaľ čo sa obrazom zvŕtajú nahé. Prečo teda monštrum oprcalo aj bezďácku babičku nedokáže vysvetliť ani Fox Mulder, ale na to serie Albatros kilovú bombu. Herci pôsobia že natáčali pod konskými sedatívami a scenárista ( tiež Kincaid ) musel byť chudobný duchom ešte viac než autori filmových DC komixoviek. Sledovať pátranie detektíva a doktorky po tajomnom znásilňovačovi je vskutku ukážkou mentálneho malomocenstva a pobavili aj scény kde sa holé ženy proste zobrali a zombíckym krokom odpochodovali z nemocnice kde nebolo nikoho kto by si to všimol. V epickom kanálovom finále uvidíme hromadné lesbické kúpanie v kadi naplnenej emzáckou mrdkou, trpaslíka s vagínou medzi očami a nesmierne vymakaný súboj s monštrom ktoré hrdina proste z fleku poleje benzínom a zapáli. Potom zavolá do elektrárne nech im obsluha pustí prúd, hodí kábel medzi lesby a spokojne s doktorkou odpochodujú. Tento film by nepochopil ani Kubrick. ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Chachá :). To byla ale pěkně ujetá úchylárna. Osmdesátkový trash plný nahatých holek a mimozemské mrdky. Trošku mi to připomínalo filmy Franka Henenlottera, jen bez špetky inteligence a talentu. Hodně zamrzí, že většina násilí se odehraje mimo záběr, což notně ubírá na zábavnosti. Navíc ty holky nejsou ani nikterak zvlášť hezké, herecké výkony jsem obrečel a celé je to příšerně špatně natočené. Ale za ten nápad, nechtěný humor, pár hnusných gore výjevů, a závěrečnou scénu s naprosto rozkošnou obludkou nemůžu jít s hodnocením níž. Hodnocení: 50% ()

Iva8bitova 

všechny recenze uživatele

Špičková komedie. Absurdní moralistní dialogy, maska monstra jak z padesátých let a brilantní scéna se skupinou nahých dívek dovádějících v jeskynním bazénku plném nějaké husté lepkavé tekutiny. ()

Reklama

Reklama