Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

Flego 

všechny recenze uživatele

Všetky zaneprázdnené a uťahané matky budú júchať radosťou pri sledovaní a súhlasne prikyvovať hlavou, keď budú sledovať rebéliu hlavných predstaviteliek. Pravdou je, že snímok ťaží z osvedčených metód a ničím neprekvapí, ale aj tým, že je príjemne zábavný a má v sebe očisťujúci mechanizmus. Minimálne pre tie ženy a matky. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Navzdory velice slibným ukázkám, koná se průměrná komedie, která ale i tak vybočuje z řady. Ty nejlepší a nejzábavnější scény jsme mohli nejdříve vidět v trailerech. Chápu, že snímek spíše ocení matky s dětmi. Jelikož to já nejsem, tak musím film hodnotit jen po stránce příběhu a vtipu. Přiznávám, občas jsem se zasmál a i hlasitě. Jinak se ale jednalo převážně o vulgární humor, který se zaměřoval na dívčí diváky. ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Tak dnes zase raz ľutujem, že som zašiel do kina. Matky na tahu sa mi zdajú so svojimi 78% (15. 8. 2016) nadhodnotené. Myslím, že by mali mať 60%. Vo svojej podstate sa jedná o komédiu postavenú na vulgárnom párty humore, ako väčšina teen USA komédií. Lenže táto vraj je pre rodičov. Nezachráni to ani Mila Kunis, ktorá hrá výborne. Naopak veľmi iritujúca bola Kathryn Hahn. Všetky charaktery boli ploché a šablónovité. To všetko by som filmu odpustil, keby ma ten humor častejšie rozosmial. ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Až na to, že v podstatě všechny postavy jsou neskutečný krávy a scénář je plnej americkejch píčovin a těžce křečovitý nápravy vrchní krávy.. tak by to i celkem ušlo a pár momentů je tak ujetejch, že jsou i celkem vtipný... ve výsledku přecejen ale žádnej zázrak... max tak pro křivochcalky a frustrovaný maminy. co o tomhle možná sní a budou tak vrnět blahem.. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Novodobý Prcičky, kde jsou namísto puberťáků bez zásunu zralý matky, kvasnicový pivo střídaj lihový orgie a mistra Stiflera bezvadně hláškující a skvěle divoká Kathryn Hahn! I když je to težká kokotina a s inteligencí se tento počin minul celkem obloukem, je to hustá prdel až na půdu a to mě baví. Občas člověk holt musí vypnout i u něčeho takhle úchylnýho! 75% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste New Orleans. Krátko však filmári pracovali aj v Chicagu. (MikaelSVK)
  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama