Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (203)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Pohodová, ztřeštěná blbina, která oproti předešlým dílům výrazně neklesla. Hlavní zápletka je sice extrémně předvídatelná, ale veškerá ostatní výplň funguje a baví. Na druhou stranu je to klasické dojení tématu, jako to svými pokračováními dělala jeden čas Doba ledová, či Já, padouch - tedy takové to vymýšlení, co jednotlivé postavy mohou ještě postrádat, aby se na tom následně vystavěl děj dalších dílů. /// Viděno na HBO s českým dabingem. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Konečne nejaká love story aj pre Draculu😉. Celkovo je Hotel Transylvania 3 pohodová a zábavná rodinná podívaná. Takým spestrením je tu luxusná monster plavba a zamilovaný Dracula. Trošilinku slabšie v porovnaní s jednotkou a dvojkou čo sa scénara a humoru týka, takže slabšie 3*. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jasně nejslabší díl, ale pořád vysoký nadprůměr a nezklamávající sázka na jistotu, množstvím odkazů a bezvadných fórů je to takový nový Shrek. Všechny postavy jsou zase super (a Dracula je zas ultrasympaťák), příběh je zábavný, nápadů mají tvůrci pořád dostatek a odsýpá to. Lepší animák dneska není a já se na tu čtyřku těším už teď. Hotel Transylvánie 3 je další povedená podívaná pro celou rodinu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono sa to drží svojho štandardu. Netlačí to na pílu. Pracuje to s plejádou známych postavičiek, ktoré sú nám predstavené v predchádzajúcich dieloch a zase je to v rámci animácie o triedu lepšie. Lenže Adam Sandler prehráva aj keď je animovaný a hlavná dejová línia s Van Helsingom je nezáživná a predvídateľná. Končí to tak ako by sa očakávalo, ale predsa tomu chýba niečo čo by to posunulo dopredu. Na druhú stranu, aj keby vznikla štvrtá časť a niesla sa v takomto duchu, tak by to bola pozerateľná jednohubka, pretože je to zábavnejšie a farebnejšie ako Ice Age. A hlavne od začiatku sa to hrá na zábavu bez zbytočných moralít, hoci tu sú. Takže v zásade to plní účel a nebolí z toho hlava. Zelený sliz rules! ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Jednička byla dobrá a pobavila, dvojka bezkonkurenčně nejlepší a trojka ani nestojí za řeč. Na třetí pokračování jsem se po druhém dílu těšil, ale jak už název napovídá, bylo to příšerné. První polovina šla, druhá už o ničem. Nekonečný guláš bez děje, jakoby tvůrcům definitivně došly nápady a jen hrabali na značce prvních filmů. Ke konci jsem se parkrát zasmál, ale spíš proto, jak hluboko to ještě mohlo klesnout. Zábava pro děti do 5 let a jednodušší dospělé. Velké zklamání, po kterém by čtyřku šel točit jen blázen. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Loď, kterou plují, vypadá jako Titanic nejen zvenčí, ale i zevnitř, kde jsou ztvárněné například vodní komory. (PAULOO)
  • Ve scéně, kdy se snaží kapitánka Erika zabít Drákulu a Želé zrovna hází přes palubu záchranný člun, se neozývá a ani není nijak grafický zobrazen dopad člunu. (PAULOO)
  • Vo filme si môžeme všimnúť na recepcii All-In-One PC s nápisom VAIO. Rada VAIO patrí pod značku Sony, rovnako ako Draculov mobil Xperia. (Odyseenko)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama