Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Drama Já, společnice zkoumá vztahy luxusních společnic a jejich klientů, kterým tyto ženy, známé jako "Dívky na přání", poskytují citové i sexuální uspokojení za velmi vysokou cenu. Třetí řada antologického seriálu se odehrává na londýnské technologické scéně. Iris, která se specializuje na neurovědy, začne zkoumat tento atraktivní svět luxusních společnic, ale prostřednictvím vztahů, které naváže, se noří hluboko do jeho tajemných zákoutí. Iris si záhy uvědomí, že jí setkání s klienty skýtají působivou výhodu v technologickém světě a naopak. Následně začne pochybovat o tom, zda jedná ze svobodné vůle či nikoli, a vydá se na cestu sebepoznání. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série už je na hony vzdálená původní myšlence, a reálně ani nemá moc společného se samotným názvem seriálu... Víc než o společnicích je to tu o nějakém šíleném technickém vývoji, VR praktikách, hi-tech věcech atp, na které ale tady divák není podle mě vůbec zvědavý.... Další problém, a to ještě dost možná větší, hlavní hrdinka... Herečka pro mě prostě vůbec nemá v sobě to, co má taková společnice měla být, a její šíleně strojený projev by prostě podle mě každý prokouknul. Fakt tam byli scény, kdy jsem se u jejího "přitakávání" měl chuť začít smát, že jí to ten chlap žere. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát tu šľapku robila Julia Goldani Telles, známa zo seriálu Aféra, kde hrala tiež neukojenú dcéru. Tentokrát seriál prešiel od klasického kurvenia sa cez lesbizmus až po lesbizmus so samou sebou a podivným sci-fi pointám. ()

Reklama

Galerie (31)

Reklama

Reklama