Reklama

Reklama

Chimera

  • USA Chimera Strain
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tento počin nemohol baviť ani samotného režiséra..No neskutočná nuda. Prakticky celý film sa odohráva v nejakej laborke, kde sa H.I.Cusick snaží nájsť liek pre svoje dve deti..dlhovekosť, nesmrteľnosť - námet vôbec nie zlý, ale totálne nudne podaný. Niekto tu asi zaspal dobu a obávam sa, že režisérov prvý počin môže byť aj posledný. 1 hviezda ako ináč za cecky. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Narušený vedec necháva zaživa zamraziť deti. Lákavé, že? Všetci tam vyzerajú tak nejak pošetilo. V hlavnej úlohe je Desmond zo známeho seriálu Lost. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Cusick se motá po laborce a snaží se vymyslet lék pro děti a asi i manželku, přičemž mu na paty šlape zlá bába, která jeho výzkum zištně podporuje. Tématicky by to snad ani nemuselo být úplně špatné a jako béčkový thriller film mohl fungovat, ale to by musel na režisérské stoličce sedět někdo alespoň s minimem talentu. Chimera je nekonzistentní blábol postrádající souvislé vyprávění. Haeems sází na vizuál na úkor sledu událostí a ačkoliv se tu najde pár hezkých psychadelických obrázků, je to většinou nuda i v tomto ohledu. Nebrat. 10% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nekonzistentné, málo vysvetľujúce, bez štipky lepšej atmosféry. Len ten relatívne slušný technický vizuál to zachraňuje od úplného odpadu. Ale je to málo. ()

Reklama

Reklama