Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (292)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Dnes trošičku přimhouřím oči, ale pravděpodobně je to tím, že jsem poslední dobou viděl hodně špatných filmů(Medailon,..), horších než Můj soused zabiják 2 a dal jsem jim **. Bohužel, scénář je naprosto přemixovaný a vtipu je poskromnu, Matthew Perry se snaží uhrát co nejvíc vtipu a tak se sebou pořád mlátí a padá. Řešení "rodinných" sporů je jen nudná vsuvka do už tak nudného děje.I přes to, že jsem se sem tam bavil, začínám mít pocit, že v Hollywoodu je zoufale málo kvalitních sténářů a tak se berou i ty slabší. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Já osobně jsem čekal odpad, ale nebylo to nakonec tak hrozné. Ze začátku jsem se dobře bavil hlavně díky Willisovi a Perrymu, ale postupem času tato komedie ztrácí dech a mně přestala zajímat. Po shlédnutí bonusů jsem zjistil, že největší nositel humoru měla být postava Laszla. No nevim...Americkému divákovi asi stačí když postava mluví s neidentifikovatelným přízvukem a plete si zítřek s včerejškem (taková scéna tam vážně je). 2 hvězdičky jsou myslím akorát pro tento snímek. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $16,328,471Tržby Celosvetovo $26,155,781║ Zbytočný priestrel, kde niekoľko slušný zábavných scén, zabíja až zbytočne moc veľká odrovnanosť dialógov, čoraz viac hlúpa uletenosť deja a neskutočne otravný, uplakaný Bruce Willis. /25%/ ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tak jsem na rozpacích. Na jednu stranu celkem slušný příběh, i když je to vlastně nastavovaná kaše slušného prvního dílu, na straně druhé naprosté ztrapnění Bruce Willise. Těch šklebů, trapných obličejů a nářků je snad až moc. Akce skoro žádná, humoru celkem dost, nudit jsem se až zas tak nenudil, takže dávám šedesát procent, ale spíš z nostalgie na výtečný první díl. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Co si budem povídat, je to sračka. Jednička byla velice fain, byli tam povedený vtipy, třeba dyž Oz narazil do dveří, nebo se omluvil, že se de vyzvracet. No a z nějakýho důvodu si vedení myslelo, že by se msz2 mělo stavět na těchto vtipech, takže v konečné fázy to vypadá, že se divám na neucelený prasácky roztříhaný celek, ve kterém Oz neustále naráží do dveří a do kytek ,padá na zem, opět naráží do čehosi a hádejte co? Spadne na zem!!! A najedou se dáví jakoby chtěl zvracet a to několikrát zopakuje a do něčeho narazí a dál už to znáte samy... do toho další tragické postavy v čele s Brusem Tadeskym. Slabota. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • Film produkovala i společnost Bruce Willise (Jimmy Tudeski) Cheyenne Enterprises. (imro)
  • V scéne, kde Jill (Amanda Peet) mieri na Jimmyho (Bruce Willis), aby dokázala, že je pravým zabijakom, mu strhne z krku talizman a hodí ho jeho bývalej. O pár záberov neskôr mu však retiazka stále visí na krku. (elderaniss)

Reklama

Reklama