Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

obitus 

všechny recenze uživatele

V zásadě stejně nezajímavé a sterilní jako jednička, se kterou nemá pranic společného. Nápad není originální, ale rozhodně neurazí, ovšem absolutní absence nejaké invence až fyzicky bolí. V každé minutě přesně víte, co bude následovat a asi až na dvě lekačky vás nepřekvapí vůbec nic. Herci, prostředí, triky, atmosféra, prostě nic. Možná ten strašák je docela hezky udělaný. Ale to je sakra málo. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Darylovi se nedaří, jeho kukuřice usychá a nemá peníze na její záchranu. Nevědomky probudí strašáka, který mu sice pomůže s jeho úrodou, ale na druhou stranu mu nevadí ani lidské oběti, díky čemuž poštve rodinu proti němu a v tom okamžiku je vidět, co je pro Daryla přednější, jestli rodina, nebo úroda. :-) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotka bratov Pangovcov z roku 2007 sa mi svojho času dosť páčila. Dobrí herci, dobrá atmosféra a perfektné prostredie odohrávania – rozľahlá farma uprostred polí. Ja som bol spokojný a nebyť poslabšieho scenára, šiel by som asi na 80%. Dvojka nemá s jednotkou v podstate nič spoločné a ide o mix Kukuričných detí, Jeepers Creepers a Osvietenia. Občas sa objaví náznak atmosféry a prostredie farmy uprostred polí (tentoraz kukuričných) nie je zlé, ale proste je to klasické béčko určené rovno na video. Najviac zo všetkých sa snaží Norman Reedus a už ani on sa moc nesnaží :-) ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se všude uvádí, že je to předfilm filmu Messengers z roku 2007, s tímto filmem to opravdu nemá nic společného. Pouze reklamní tah a "PODVOD". Žádná spojitost !!! Jinak dobré herecké výkony, strašák vypadá hnusně....ale to je tak asi všechno. Spíše slabší průměr. Prequel (předfilm) k filmu "Messengers" z roku 2007. Vypráví o Johnu Rollinsovi, farmáři z prvního filmu, který usiluje o udržení farmy a rodiny. Když postaví strašáka na poli, začíná se mu dařit. Ale na oplátku ho může posednout šílenství...... ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Veľký pokles smerom nadol oproti prvej časti. Síce ani jednotka nebola najlepšia, ale tam to zachraňovali aspoň slušné efekty a Kristen Stewart. Tento film už je nezaujímavý, bez žiadneho nápadu ani pointy, aká bola napr. v prvej časti. A vôbec okrem kukurice táto časť s jednotkou nemá nič spoločné. Slabý nudný horor.35% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno za 18 dní. (Holina)
  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)

Reklama

Reklama