Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh starší dámy jménem Madea, která má velké problémy s dodržováním zákona. Po několika eskapádách se Madea skutečně dostane do vězení, kde se setká s dívkou, která byla odsouzena za prostituci na nepřiměřených 17 let. Shodou okolností právník, který ji měl zastupovat, je její starý známý, ten se však kvůli zainteresovanosti musí případu vzdát a odevzdává ho své snoubence, právničce. Případ mu však nedá spát. Od svého nejlepšího přítele se dozvídá tajemství, které vysvětluje odsouzení na tak dlouhou dobu a vysokou úspěšnost svojí snoubenky i v ostatních případech. Právník se poté snaží napravit chyby svojí snoubenky a všechny neprávem odsouzené dostat na svobodu. (Ouzai)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

baXter 

všechny recenze uživatele

Jako film to je fakt voničem, ale některé chvilky jsou obzvlášť vtipné. Rozhovor se psychiatrem obzvlášť ! ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Být to film o Madei, jak jde do vězení, byla by to sice zapomenutelná, ale asi chvílemi i zábavná nigga komedie. Jenže oni z toho udělali sociální drama znásilněné středoškolačky. Jako fakt film vo ničem. Litoval bych každé koruny, kdybych za to měl platit. No vlastně lituju i každé minuty, které jsem tomu věnoval. ()

Reklama

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17,5miliónaTržby USA $90,508,336Tržby CelosvetovoTržby za predaj DVD v USA $26,555,682 //počet predaných kusov 1,595,946 ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama