Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Will po cestě domů od kamaráda zahlédne něco děsivého. Nedaleko přitom v útrobách vládní laboratoře číhá zlověstné tajemství. (Netflix)

Recenze (67)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se k tomu dostal,protože jsem stále nevěřil,že to bude nějaká velkolepá bomba,kde vystupuje plno dětských herců.Inu,pilot se snažil,ale to co jsem čekal,jsem bohužel dostal.Pilot na to jde chytře a hned se někdo hledá.Asi nejvíc klišé jak zaujmout.Neříkám,že to byla nějaká velká chyba,pilot tím pádem se snažil být produktivní a nechat si dost věcí na další díly.Dám ještě dva díly,kdy se jak už bývá v seriálech rozhodující,kde se člověk zažere do postav nebo ne.Popravdě jen díky humoru,sem tam v pálený hudbě a že Netflix pořád umí,jsou seriály.Zatím jen těch 65%. ()

Cybershot 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamätám si na čas v ktorom som seriáli z Netflixu považoval sa prevažne nezaujímavé,nudné a nekvalitné. Zrejme kvôli známemu "meme" (Anime,Manga,Netflix Adaptation) avšak musím povedať že prvá epizóda ma veľmi prekvapila. Najviac ma prekvapilo herecké stvárnenie pre mňa doteraz neznámej herečky Winona Ryder (Joyce). Vo svojej roli veľmi autenticky znázornila strátu syna. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Retro atmosféra, díky které je to tak strašně slavné, tu je. Jenže retro atmosféra nevyvolá mystično a právě to tady skoro není. Fakt, seriál, co je pojmenovaný Starnger Things v sobě nemá skoro žádnou divnou věc, která by nahnala husí kůži. Jo, jedna scéna přijde, úplně na konci, díky které to asi s tímhle seriálem nevzdám a budu pokračovat. Zatím jedno velké zklamání. Jo, to rádoby retro intro a většinou se tam nehodící hudba mě spíš irituje... Taky to ještě nevzdám kvůli tomu, že tohle mají na svědomí režiséři filmu Hidden a vím, že oni mají na to, vytvořit atmosféru. ()

dANo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý začiatok seriálu pre niekoho, ako som ja... t.j. seriály veľmi nevyhľadávam a už vôbec nie také, ktoré majú viac sérií. V tomto prípade som si povedal, že teda mrknem prvý diel a uvidíme, čo ďalej. A keď to skončilo, tak som ostal sedieť ako prikovaný a bolo jasné, že si to pozriem celé... :o) ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No páni, tak tohle jsem nečekal. Atmosféra by se dala krájet, dětští herci nepřijdou otravní... Na první epizodu parádní. Občas hororovou atmosféru naruší milá vtipná situace, avšak pak se to vrátí k atmosféře podobné Villeneueově Zmizení (2013) a vy jste zase napjatí, co se bude dít dál. Spousta scén je šokující, spousta scén vytváří nové otázky a cliffhanger na konci, kdy vás prostě zajímá co je ta holka zač, vás nenechá spát, dokud se nepodíváte na další epizodu. Pokud se ponese celý seriál v podobném nebo lepším duchu, myslím, že jsem se zamiloval. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (12)

  • Joyce (Winona Ryder) překvapí Willa (Noah Schnapp) vstupenkami na horor Poltergeist (1982). Když Will později zmizí, Joyce s ním komunikuje skrz zdi a prostřednictvím světel. V tomto ohledu se tvůrci inspirovali právě zmíněným filmem. Joyce se také Willa zeptá, jestli se pořád bojí klaunů, což je odkaz na další z oblíbených filmů bratrů Dufferových, hororovou klasiku To (1990). (HellFire)
  • Hopper (David Harbour) se zmíní o Eleanor Gillespie, což je odkaz na videoherní sérii „Silent Hill“, kde hraje hlavní hrdinku postava jménem Alessa Gillespie. Alessa sdílí mnoho podobností s Eleven (Millie Bobby Brown) – má řadu paranormálních schopností včetně telekineze, levitace a astrální projekce a v dětství se musela vyrovnat s týráním. (HellFire)

Reklama

Reklama