Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naše projevy jsou svázány se vzpomínkami, které si na nás uchovávají ti, kteří nás milují... Anebo nenávidí. Předposlední film mistra brakových hororů LUCIA FULCIHO nás seznamuje s rodinou multimilionáře Mainardiho, který v úvodu záhadně umírá na vnitřní krvácení. Po sobě zanechává tučné dědictví, a tak je brzy jasné, že o přirozené smrti nemůže být řeč. V okruhu podezřelých jsou všichni nejbližší příbuzní a Mainardiho duch nedá pokoj, dokud se nedozví skutečnou pravdu. Jeho hlas ze záhrobí nakonec dovede odvážnou dceru Rosy k děsivému závěru. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Morloth

Morloth (hodnocení, recenze)

No, viděl bych to spíš na pozici velmi blízko dna. Rozklad těla, nad kterým tu všichni básní přece nemůžeme být v devadesátých letech ničím vyjímečným. Uznávám, že Fulci neměl finance hollywoodských studií, ale i tak. Co takový Švankmajer?

IDžOR

IDžOR (hodnocení, recenze)

Je to spíše detektivka než horor. A to hned od začátku pěkně prokouknutelná detektivka. Bohužel pro fanoušky hororu je v ní více nahoty než zombií, ale pohledy na postupný rozklad Giorgiho těla v rakvi je nadčasové. Ten vysmátý epilog si ale vážně mohl Fulci odpustit. Tak jako tak, je to jen šedý průmĕr kinematografie.

Leoric

Leoric (hodnocení, recenze)

Tento Fulciho počin se chystá vydat Řitka Video, tak už aby to bylo! :)

Reklama

Reklama