Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladému tulákovi se naskýtá příleitost dobrého zaměstnání. Lákavá nabídka ho zatahuje do hry, která v něm probouzí skryté sklony k brutalitě. Teď se z něj stává monstrum poháněné silou msty. (JMP Films, s r.o.)

Recenze (35)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vlastně až do větší poloviny filmu to vypadá na krimi zápletku hodnou pro kriminálku Miami. Teprve od uvěznění Seana na farmě se film rozjede a my se dočkáme pěkných scén.Taky scény s golfovou holí mi přišli trochu ujeté. Kdyby kdokoliv z nás dostal dvě, tři takové rány byl by na místě mrtvý. Tady se nám však filmaři pokusili ukázat, že se změní mentalita týrané osoby, kdy se z hodného týpka stane pomstychtivý maniak. Všechno tohle dění doprovázela celkem slušná hudba, která mi zlepšovala náladu. Letmo se zde mihlo i pár erotických scén, které byly sice zpestřením filmu, ale v jedné z nich to bylo celkem nechutné. Byl určitě dobrý krok do nich obsadit pěknou herečku Kari Wuhrer, která se netají tím, že tyto scény má ráda a dokonce si je ke svým rolím vyžaduje. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Sean Crawley je mladík bez domova, bez budoucnosti. Na čele má napsáno beru jakoukoliv práci. Nečekanou příležitost potká velmi brzy a ta příležitost má jméno Ray Mathews... Král temné síly má pomalejší rozjezd, avšak později vygraduje v poměrně drsné hrátky. Klasickou lobotomii je sice možné občas praktikovat ...mami nebij mě do hlavy budu blbej, ale účinnější než parta mafiánských bouchačů je pořád stará dobrá Závist… jak ta umí vymít mozek. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Takhle dopadnete pokud po skvělem debutu točíte jednu koninu větší než druhou. Dostáváte se do stále větších sraček. Nikdo Vám nechce dát pořádný rozpočet. Sice stále ještě umíte natočit slušný film, který ale ničím nepřekvapí a nevybočí z řady. A hlavně pidirozpočet a nedůvěra producentů v Gordonův hitmakerský potenciál jsou opravdu hóóódně znát. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Spracovanie v rámci kvality žiadna sláva, samotný príbeh je pekne uzavretý kruh, no od vrážd ako takých by som čakal trochu viac. Do horor žánru by som "Krála temných síl" asi príliš netisol, no na thriller so slabšími, miestami solídne strojenými hereckými výkonmi, ktoré pripomínajú lacnejšie divadelné predstavenie to celkom ujde. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Film, u nás vydávaný za horor od tvůrce Re-Animatora pod temným názvem "Král temné síly", není bohužel ani horor, ani temný. A ani příliš dobrý. Žánrově se potácející slátaninu zachraňuje jen občasně se objevující Daniel Baldwin. Na tvůrce Re-Animatora slabota, na Stuarta Gordona posledních let lehký nadprůměr. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Charlie Higsona, který k filmu napsal i scénář. (Terva)

Reklama

Reklama