Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul má před svatbou s Karen a s přáteli pořádá mládenecký večírek. Vymění si klobouček ženicha s kamarádem Jimem, opije se a ráno se probudí vedle tanečnice Becky. Becky netušila, že je ženich. Karen je na cestě k Paulovi a Becky spěchá pryč bez kalhotek, které nemůžou najít. Později je Paul ukryje do nádržky na toaletě. Jim mu radí, aby Karen všechno zapřel. Je si jist, že Paul se s Becky už nikdy nesetká. Paulova eskapáda neunikne knězi Ferrisovi, který bydlí v sousedství. Když ale Paul jede do práce, narazí na Becky v budce na mýtu. Becky se objeví i na přátelském setkání obou rodin. Je totiž Kareninou sestřenicí. Paul se jí snaží vyhýbat, ale Karen je nakonec vzájemně představí. Oba dělají, že se neznají. Paulův bratr Pete vychvaluje Karen a může na ní oči nechat. Paul si s Becky chce znovu promluvit. Becky mu řekne, že brzy usnul a že mezi nimi nic nebylo. A slíbí, že nikomu nic neprozradí. Karen mezitím přijde na Beckyiny kalhotky, ale Paulovi se podaří z toho vymluvit. Na scéně se objeví Ray, bývalý partner Becky. Je policistou, má cholerickou povahu a Paula napadne. Dá mu kompromitující fotografie s Becky. Paul s Becky se vloupají k němu do bytu a odnesou si negativy. Ray narafičí do Paulova auta kokain a Paul je zadržen... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když jsme spolu nespali, tak kde jsem chytil filcky?" To je správná otázka, kterou jsem kdysi také musel položit. Já jsem na to tehdy přišel a Paul nakonec taky. Rovněž zjistil to, zda se má spojit s tou vhodnou nebo s tou správnou. Jeho cesta k rozhodnutí byla lemována zábavou, která se mi jeví o dost lepší než napovídá zdejší hodnocení. A to proto, že Paul svou trapnou situaci celkem ustál, Karen i Becky vypadají skvěle a skvěle zatloukajícího Jima bych rozhodně bral za parťáka při krytí mých drobných společenských prohřešků. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Uvažoval jsem o jedné hvězdičce a to kvůli hezkým tvářičkám dvou ústředních dívek. Nic jiného v téhle "romantické komedii" nestálo ani za zlámanou fusekli. Komického mi na tom nepřišlo nic, romantického taky ne. Ústřední postava má rozlučkový večírek se svobodou (kde dobře polovinu osazenstva ani nezná), načež se neuhlídá, ožere a s jednou z těch kurviček se vyspí. A po zbytek filmu se to snaží před všemi ututlat, ovšem zjistí, že tu kurvičku vlastně miluje. Možná ústřední postavu soudím tvrdě, ale skutečně mi z něj bylo poměrně nevolno. Film je jedno velké imbecilní klišé. A za tohle jsem zjistil, že bych byl ochoten udělit půl hvězdičky, což bych sice stejně zaokrouhlil na tu jednu, ale vnitřně bych cítil ten odpor (to je žvást jak... z blbýho filmu). nakonec jsem si ale řekl, proč bych filmu, který jsem zkouknul asi za dvacet minut (ne, skutečně se na to nedalo koukat po celou dobu) měl dávat jen kvůli dvěma vypudrovaným tvářičkám nějaké úlevy. Prd, odpad! to je a basta. ()

Reklama

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se těšil, asi hlavně kvůli Jasonovi "Earlovi" Lee, jenže jakmile se odehrála scéna v lékárně, tak mi bylo jasné že půjde o prvoplánovou, průhlednou komedii, které na kvalitě nepřidají hezké tváře obou dívek, dobývajících Paulovo srdce ..několik scén bylo lepších ale zbytek stál za bačkoru..škoda ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo tak nesympatického hlavního "hrdiny" asi by se mi vše líbilo více. Úplně směšné situace a chování se střídají s vtipnýma a vše spěje k neodvratnému americkému závěru. Popravdě jsou mnohem, mnohem horší podobné romantické komedie, tato se skouknout vpohodě dá... - 18. 7. 2012 - 35% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, no nevim, ale na to, že to byla romantická komedie, mě to párkrát fakt dooost pobavilo. Uplně sem dycky vyprskl. Asi těma situacema. Pak mě to zas chvilu nudilo a pak sem zase vyprskl. Byly to takovy cyklicky vyprskávací etudy. Prsk sem, prsk tam. Byl sem jak prskavka. Jason Lee byl skvělej, ale hlavně ta role byla dobře napsaná. Julia Stiles nebyla tak vtipná, ale byla dobře sympatická - u té jsem vyprskl jenom jednou... nebo vystřikl? Konec celkem očekávanej, ale zhostili se toho poměrně originálně. Doporučuju to všem, kteří se chcou pobavit a udělat si příjemné a prskací odpoledne či večer. Jo a skvělej rudovlasej dredař se zlatým zubem a očima nakřivo... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama