Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten bezpochyby nejvýjimečnější dům v Los Angeles patří Nicku Vanderparkovi (Jack Black, Škola rocku) nejprachatějšímu vynálezci zázračného odstraňovače psího trusu pod názvem Vapoorize. Obrovské sídlo s komplexem bowlingových drah, dobytčích ohrad, vinic a kolotočů přivádí jeho souseda Tima Dingmana (Ben Stiller, Riskni to s Polly) k šílenství. Hlavně proto, že se Tim mohl také brodit v penězích, kdyby měl také tu šanci investovat. A tak poté, co ztratí práci a jeho manželka ho nechá v bryndě, obrátí se Tim na jedinou osobu, která mu může pomoci - J-Mana (Christopher Walken, Stepfordské paničky), podivného hipíka, který má v každé situaci potrhlé nápady. Fantastická černá komedie o tom, jak dobrého člověka zkazí úspěch jeho souseda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

"Ben Stiller a Jack Black - záruka zábavy". To jsem si říkal před filmem, bohužel to dopadlo docela jinak. Jediná opravdu vtipná scénka byl vystřelený šíp a jeho důsledky. Všechno ostatní bylo buď jen úsměvné, nebo ani to ne. Pro mě velké zklamání, které nezachránil ani dobrý herecký výkon oblíbeného "gangstera" Walkena. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Tohle je hrozně zvláštní film. Má blbej námět (proboha koho napadlo natočit film o mizení hoven?), což by možná ani tak nevadilo, kdyby konečnej scénář byl vtipnej. Jenže není, on je přímo blbej, nutí dělat celkem sympatický postavy (hlavně kuli hercům) uplný zhovadilosti, při kterejch divák trpí jak zvíře. Takže dvě hvězdičky za herce, vesměs všechno mí oblíbenci, a jedna za Barryho Levinsona, protože udělal z takhle blbýho scénáře film, kterej jsem dokoukal do konce. Takže nakonec z toho sou tři hvězdičky, ale jen tak tak. ()

Reklama

Tominni 

všechny recenze uživatele

Nápad není špatný (tím samozřejmě nemyslím zmizík na psí hovna), ale rostoucí závist při vědomí, že stačilo dát jen dva tisíce dolarů a bylo by po problému. Překvapivě nevtipná komedie s jinak dobrým režisérem a herci, ale tentokrát to zkrátka nefunguje. A tak jsem jen celou druhou půlku filmu litoval, že ten Ben ty dva tácy nedal a neskončil ten film hned na začátku. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Stiller + Black + Walken = 100% Rovnica sa zdá byť jasná, žiaľbohu pravá strana akosi nesedí. Bohvie čo sa stalo, ale výsledok je mizerný. Vznikla z toho akási akože-komédia s deravým a riedkym scenárom. Skutočne netuším, čo tu malo byť vtipné, lebo väčšina filmu sa ani vtipná byť nesnaží. Bieda. Ľavičiari nech si pridajú dvadsať percent. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Toto je skôr satira ako klasická crazy komédia a treba sa trošku naladiť na jej vlnu. Po dlhšej dobe som ten film videl v TV a celkom dobre ma pobavil. Mnoho scénok a postáv mi prišlo omnoho vtipnejších než som si pamätal. Rachel Weisz sa mi (spolu s Christopherom Walkenom) páčila najviac. Mohla by v komédiach hrať častejšie. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Film byl v amerických kinech velice neúspěšný, proto byl v Evropě uveden rovnou na dvd a vhs. (Pumiiix)

Související novinky

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

28.08.2020

Zatímco se seriálový Westworld pomalu chystá na svoji čtvrtou řadu, kabelovka HBO už si mezitím od autora knižní předlohy (a mraky dalších děl) Michaela Crichtona vyhlédla další projekt. Tentokrát se… (více)

Reklama

Reklama