Reklama

Reklama

Elitní ostřelovači Brandon Beckett (Chad Michael Collins) a Richard Miller (Billy Zane) měli za úkol chránit plynovod před teroristy, kteří se chtějí prosadit. Když začátek bitvy s nepřítelem vede k tomu, že ostřelovači jsou zabiti tajemným střelcem, který znal jejich přesnou polohu, vzrůstá napětí kvůli podezření z úniku informací. Je mezi nimi někdo, kdo spolupracuje s nepřítelem? Je mise jen zástěrkou pro jiné aktivity? Tahá za nitky plukovník? (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

beso74 

všechny recenze uživatele

Séria ktorá pokračuje v tom, že sa v nej na striedačku objavujú obe hviezdy z prvotiny peruánskeho režiséra Luisa Llosu, v tomto prípade je to síce bez Toma Berengera (rodinné zastúpenie - filmový syn Brandon) ale s Billym Zanom. Film dá divákovi všetko to, čo sľubuje v názve - niekoľko ostreľovačov, nič menej a bohužiaľ nič viac. Pokiaľ sa na prestrelky dá bez nejakej vážnejšej zdravotnej ujmy pozerať, samotný dej je ako počítačová hra zložená z jednotlivých misii. Misia číslo 1 - Hlavná misia osloboď rukojemníkov, vedľajšia misia - zachráň ich všetkých. Misia 2 - Ochráň bohatého gruzínskeho podnikateľa. Atď. V hre sa vcelku dá prehltnúť fakt, že misie na seba nejako logicky nenadväzujú a navyše, každá z nich dá hráčovi nejakú odmenu. V tomto filme to bohužiaľ dosť vadí, Brandon Beckett sa potuluje po Blízkom východe i Kaukaze a strieľa čo sa mu dostane pred zameriavač. Pri tom sa ani príliš nesnaží byť nejako lepšie zamaskovaný. Rovnako hlúpo sa správajú aj jeho spolubojovníci a Billy Zane s väčšinu filmu pohybuje niekde v riti, pričom spolu komunikujú zväčša cez telefón. Jedna hviezda za kyticu headshotov a druhá za Ravila Isyanova a jeho elitného ex-sovietskeho ostreľovača parodujúceho Johna McClaina z Die Hard. Mimochodom, je to jeden z tých filmov, kde doktora netreba, každá strela zabíja... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Serie Sniper má celkem stabilní tendenci průměru a toto šesté pokračování mi přijde dokonce o něco nad průměrem. A to je třeba ocenit. Don Michael Paul už má akční podívanou celkem v ruce (ví jak zařídit aby to vypadalo dobře a ani nemusí zběsile stříhat nebo klepat kamerou). Po dějové stránce se sází na klasiku (a to včetně střídání lokací aby se vyprávění oživilo) a zároveň diváka příliš neuráží svou hloupostí. Opět se celkem pěkně rozvíjí celková myšlenka série (I na starého Becketta v dialozích došlo :)) což i potvrzuje přítomnost Billyho Zanea. Za sebe tedy říkám sem s #7. ()

Reklama

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem další levné béčko s hloupým příběhem a špatnou režií. A dostal jsem plnohodnotný film, vcelku zručně natočený. Výprava byla hodně solidní, vzhledem k tomu, že na některých digitálních explozích byl znát nízký rozpočet. Jsem mile překvapen a proto dávám v rámci žánru za pět. Jinak bych mu dal čtyři. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Billy Zane je zárukou toho, že by snímek mohl být docela sranda. To v tomhle případě rozhodně platí, a tak se můžete těšit na pár jeho celkem ucházejících dialogů. Snímek ale funguje i v akční rovině, kdy některé ty odstřelovačské scény jsou skutečně docela dobré a napínavé. Sníper v moderním provedení je fajn. ()

desade 

všechny recenze uživatele

Čo myslíte, ak strieľa americký vrtuľník z guľometu zo vzduchu na nepriateľských mudžahedínov, plaviacich sa na gumených člnoch a niekoľkých odrovná, prederavia sa aj ich člny? Alebo, keď sa americký ostreľovač zgúľa zo strmého kopca, bude mať tú istú palebnú pozíciu, ako na kopci? Takže moc logicky nerozmýšľať a užiť si "ekšn". Kto to nevie, nech sa ide radšej poprechádzať do priestoru vyhradenému k venčeniu psov a nepozerá pod nohy. Zážitok ten istý, ale bude v tom logika. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Bulharsku a Turecku. (GASTON73)

Reklama

Reklama