Reklama

Reklama

Trosečníci

  • Velká Británie Swept Away (více)
Trailer

Obsahy(1)

Amber je hezká, bohatá a arogantní čtyřicátnice, která nemá děti a v ničem nenachází štěstí. Její manžel, hodný a pasivní Tony, by jí rád udělal radost a proto jí připraví překvapení dovolenou na soukromé lodi plavící se z Řecka do Itálie. Na palubu pozve ještě dva páry, ale věčně nespokojená Amber si svou agresivitu vylévá na všech nejvíc však na lodivodovi, který se jmenuje Giuseppe. Mladý rybář jen těžko snáší nadutost amerických klientů, a hlavně Amber, jež ho přesto přitahuje, má brzy plné zuby. Když však její vinou loď ztroskotá a moře vyplivne dvojici trosečníků na opuštěném ostrově, role se nečekaně obracejí. Teď je pánem situace Giuseppe a Amber je na něm zcela závislá (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

René.girl 

všechny recenze uživatele

Madonnu prostě zbožňuju, ale musím přiznat, že tohle byla hrůůůůůza na druhou. A ten divnej Řek nebyl o nic lepší. Paradoxně kvůli hrozným hereckým výkonům mi film přišel i vtipný, ale jinak to byla jedna velká katastrofa. Jak mohl Guy Ritchie se svou reputací výborného režiséra vůbec tento film vypustit do světa, to opravdu nechápu. Dala bych jen jednu hevězdičku, ale naštěstí to trošinku (i kdy opravdu jen nepatrně) zachránil ten konec. 25% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľké sklamanie. O to väčšie že majster kultových hlášok a čierneho a tak trocha drsného humoru napísal variáciu na romantický blábol podobný tým, ktoré píšu steelová a jej podobné, ktorých filmové spracovania premietajú v stredu na jednotke alebo markíze. Ritchie doslova klesol v tom v čom bol dobrý do filmového bahna. Jediná vec, ktorá zachraňuje film je koniec. Pretože posledných 15 minút je aspoň ako tak emotívnych. Začiatok a stred sú doslova hlúposti, snaha o humor, ktorý vďaka prehrávajúcim hercom doslova strieľa do prázdna, a aj keď hercov poznáte, želáte si smrť každého jedného a hlavne Madonny, ktorý jednoducho nevie hrať a ktorá je doslova a do písmena príšerná. Neviem čo tým chcel Ritchie povedať, neviem aký to malo zmysel natočiť po všetkých stránkach tak samoúčelný a zlý film ako tento. Naozaj neviem, ale tajne dúfam, že je to posledný film Guy Ritchieho, s ktorého mi bolo na zvracanie. Ale zase Elizabeth Banka bola veľmi chutná. ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Jedná se o remake italského filmu z roku 1974 "Travolti da un insolito destino nell'azzurro mare d'agosto" rhttp://us.imdb.com/title/tt0073817/ ežisérky Liny Wertmüller, kde ústřední dvojici ztvárnili Giancarlo Giannini a Mariangela Melato. Lokace okouzlí, zpracování ovšem nikoliv. Takové neslané, přitom moře v záběrech slané je ažaž... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Po neplánovaném počtu nejméně pěti repríz se mi Trosečník neokoukal. Ale po té jsem se raději od HBO odstěhovala ;) Příběh o penězi zkažené Madonně alias Amber optikou jejího tehdejšího manžela Guye Ritchieho dnes už ale také patří k další uzavřené kapitole nekonečného seriálu ze života kontroverzní ikony. Co bude následovat? Nové manželství a další film, který bude nenáviděn jen z principu? Doufejme, že bude mít Madonna i nadále dost sil na další celovečerní filmy, ačkoli taková programová nesmyslná nenávist by otrávila každého. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Začátek je úžasný. Je vtipný a má spád. Na ostrově to však začíná skřípat a některé momenty jsou minimálně divné. Vtipy vystřídají pseudodramatické střety a všechno se začíná stáčet k tupě romantickému konci. Celkově vzato se mi to však docela líbilo, už kvůli tomu začátku, krásné přírodě, nebo vlastní atmosféře letní "pohody". ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Madonna hrá postavu Amber Leighton, čo je meno matky Guya Ritchieho. (Mihail123)
  • Adriano Gianinni a Madona ziskali v roce 2002 za své výkony Zlaté maliny v kategorii nejhorší filmový pár. Madonna současně získala stejnou cenu pro nejhorší herečku. (Terva)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama