Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film, který celkem nápadně kopíruje část života Mike Tysona. Zde si scénář snově pohrál s myšlenkou, že by bylo dobré, kdyby se na světě našel amatérský, zcela zapomenutý boxer, který dokáže porazit slavného a zprofanovaného profesionálního boxera. Dobré herecké výkony a charismatický Wesley Snipes. Vynikající scéna byla ta s Peterem Falkem, když vysvětlovat řediteli věznice, že zápas se uskuteční stůj co stůj a vůbec nezáleží na tom, zda jej ředitel povolí, či nikoliv. Takto nějak se "přemlouvají" i někteří politikové. U nás si ale myslím, že je moc přemlouvat není třeba. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Bylo zaděláno na opravdu zajímavý boxerský snímek s trošku tím existencionálním nádechem, jenže Neporazitelný je čisté béčko. Herecké obsazení vypadalo docela slibně, ale tak nějaká zapadá do výsledného patosu. Box nedostává tolik prostoru a když ano, tak vypadá hodně uměle. Rány neucítíte a vydávají opravdu divný zvuk. Celkově po zvukové stránce velký propadák. Jediné co se mi líbilo byly vždy titulky u jednotlivých postav při úvodu do děje. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $12,764,657Tržby Celosvetovo $15,220,548║ Ploché a nevýrazné absolútne vo všetkom, príbeh je proste tuctová nuda, bez jedinej zaujímavej postavy, štýlom prevedenia film nevyznie viac ako lacná televízna produkcia a dokonca ani súboje nestoja za nič. /25%/ ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

To je škody! S takovym kvalitnim scénářem a hercema se to snad ani podělat nedá. Ale Walter Hill dokázal, že jo. Udělal z toho béčkovou vězeňskou řežbu, kde se občas objevil trapnej moment nebo záběr, ze kterýho bolely oči. Příběh byl jasnej už od začátku a celkově to nebylo nic, z čeho bych byl nadšenej ještě 14 dní. Další části budou očividně lepší. Tim pádem jsem na tohle ani vejrat nemusel, ale nerad koukám na trilogie bez zkouknutí všech dílů. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Walter Hill chcel vraj natocit film, ktory by bol hlavne o boxe a nie o nejakych dalsich motivoch, ktore pohanaju postavy v ich snazeni. To sa mu sice podarilo, ale nasledkom potlacenia vedlajsich motivov prakticky uplne eliminoval aj motivacie postav, vdaka comu vam je nakoniec uplne jedno, ktory z ustrednej dvojice vyhra zapas. Jeden z nich je namysleny chuj a druhy uzavrety introvert. Spolu bojuju iba preto, lebo si to vymyslel scenarista. Cely film som mal naviac pocit, ze ich hereckych predstavitelov na poslednu chvilu prehodili. Snipes by sa ovela viac hodil na toho namysleneho chuja a Rhames na premyslaveho introverta. Ale Hill mal iny nazor. Z dalsich postav zaujme uz len stary Peter Falk ako zabudlivy mafian, ktory cely zapas zorganizuje, lebo ma proste rad box. Bohuzial ani boxerske zapasy za vela nestoja. Nie su ani poriadne vygradovane a ani prilis prehladne natocene. Kamera ich furt snima z poza mrezi, takze som si ich prilis neuzil. Takze vysledkom je pravom zabudnuty podpriemerny boxersky film, ktoreho jedinym prinosom su fantasticke videopokracovania s legendarnym Boykom. 4/10. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)
  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno