Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Mistr světa v těžké váze Ranař Chambers je typickým velkohubým představitelem boxerského světa. Nechybí mu nekonečné sebevědomí, nepochybuje o své jedinečnosti a každému dává najevo svou nadřazenost. S nástupem do státní věznice pokračuje mezi mukly v multimediální propagaci sebe sama a je jen trochu zmatený z toho, že ten tichý chlápek meditující v rohu s kapucí přes hlavu se ho vůbec nebojí. Jenže Monroe, jenž má svou celu výhodně pronajatou na celý život, nikdy nepoznal význam slova porážka a proto může být nebezpečný i pro světového šampióna. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Velký potenciál tento film měl, ale režijní prací Waltera Hilla se vše rozpadlo a nic zde nefunguje jak by mělo. Čekal jsem aspoň nějakou tréninkovou přípravu na zápas, která by mě motivovala jak při sledování Rockyho, ale ničeho takového jsem se nedočkal. Vcelku hvězdné obsazení je zde k ničemu, jelikož většinou herci hrají velké kulové a Wesley Snipes mě s párátkem v puse neuvěřitelně rozčiloval. Nejvíce jsem se těšil na závěrečný souboj Snipes vs Rhames, ale jen s nudou jsem sledoval nezáživný boxerský souboj, který byl nejen špatně nasnímaný, ale i zahraný. Postavy nedostaly tolik prostoru, abych ten zápas nějak prožíval, tak jsem jen sledoval emočně nulový závěrečný souboj, kde mě chyběly napuchlé oči, otekliny a stříkající pot při úderu atd. atd…. Nejvíce mě potěšila účast Petera Falka… Mé hodnocení 1,5 hvězdičky… ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Možná nejhůře hodnocený film série, pro mě však jediný kvalitní a v rámci sportovního dramatu zajímavý. Ti, kteří uznávají Scotta Adkinse jako herce, asi cosi nemají v hlavě v pořádku. Kdyby se Wesley upsal všem čtyřem částem, byla by to akční řežba, kterou bych si oblíbil. Po zkušenostech s oběma pokračováními se Scottem, rovnou zavrhuji příležitost podívat se na loňskou čtyřku. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jako sex, hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhá pauza a sex. Akorát, že ve variaci box, hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhá nuda a box. No a my všichni už přeci dávno víme, že kvůli hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhým pauzám nesouložíme a kvůli hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhé nudě nekoukáme na filmy. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak strasny, jak jsem si podle pribehu myslel, ze bude. A Falk v jine roli nez Columbo je proste uzasnej. Skoda, ze tu neni vic boxerskejch zapasu, takle to je skoro furt jen okecavani, zarizovani a cekani na finalni zapas, kterej je celkem slusnej, ale presto nic tak extra, jak bych od dvou neporazitelnejch cekal. Proste takovej film co nenadchne, neurazi a u kteryho jsem se nenudil. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)
  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)
  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)

Reklama

Reklama