Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (676)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Chytře, protřele, vtipně. To byla jediná cesta, jak tuhle věc ustát ve zdraví. Protože když se dvě největší hvězdy svléknou v ringu, se střihem a akčními scénami je to už výrazně slabší. Jak De Niro, tak Stallone se však drží ve výborné kondici a už podle očekávání jsou ty dialogové sekvence mnohem zábavnější a strhnuvší, nežli ty boxerské, které jsou tu jen aby dokreslovaly mustr příběhu. Je to živelné a mnohdy velmi vtipné. Bez zbytečných slz, sentimentu či otravných reminiscencí. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Aj keď bolo v tomto filme pár humorných momentov ako komédia mi to teda neprišlo. Skôr by som to definoval životopisný /športový žáner. K hviezdnemu obsadeniu nie je čo dodať obaja dôchodcovia Stallone aj De Niro ukázali, že ich bohatá filmová historia ďalej pokračuje. Filmom riadne otrasia rozpolčitosť, ktorá sa kolíše sympatiami raz k nevlastnému otcovi a jeho emóciám medzi synom a vnukom a raz k skromnému dobrákovi. Ja som mal od začiatku jasno, veril som vo víťazstvo Razora Sharpa a tak sa aj stalo. Všetko navyše dobre doplňoval aj hudobný výber a keď cestou do ringu môjho favorita som začul AC/DC bolo rozhodnuté. Za mňa 100%. Navyše bonus do života : ak raz doma zabudnem detskú sedačku do auta, určite použijem krabicu s pivom : ) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $29,807,260Tržby Celosvetovo $44,907,260Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,241,988Tržby za predaj DVD v USA $2,731,892║ film v zlých režisérskych rukách, škoda, mohla to byť ďaleko lepšia pocta, týmto borcom, slabý priemer /50%/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zuřící býci Rocky nezastaví.. Nostalgická sešlost, která posbírá pár bodů údery na bránici (vládne kouč Alan Arkin s octovým roztokem), ale když se začne nimrat v rodinných vztazích, ztěžknou jí nohy. Zazní gong posledního kola a ten zápas dvou pelichajících pardálů o zbytky slunce pustíte z hlavy. Vlastně ne, ještě budete chtít tichošlápka Kevina Harta oběsit na provazech ringu, aby to vypadalo jako nehoda.. Když se podívám na Stalloneho, co má při mači kromě rukou už svěšený i obličej či tu figurínu z Madame Tussaud, co měla být Kim Basinger, sám sebe se musím ptát. Bylo to o boxu, nebo o botoxu..?“ ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příjemná nostalgická jednohubka, které jdou Slyovi v poslední době zatraceně dobře od ruky. Místy se zde sice sází až příliš na rodinný humor a ty několikrát omletá moudra si mohli tvůrci klidně odpustit. I když na druhou stranu chápu, že to bez nich asi ani nešlo. Jinak to ale hodně příjemně odsýpá, zábavné scénky většinou opravdu hodně pobaví a i ta dramatická linka vlastně docela funguje. Herecky to navíc nemohlo být více sehranější, Stallone i De Niro si svůj návrat do boxerských rukavic strašně užívají a záda jim navíc kryje výborný Alan Arkin v té největší hláškařské pohotovosti. Jen ten Kevin Hart zde byl chvílemi až příliš otravný. Pro fanoušky Rockyho a jeho zuřícího kolegy naprostá povinnost. Jo a závěrečné cameo nemá chybu. 70% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (28)

  • Ve filmu se objeví i legenda boxu Roy Jones Junior. (The Viper)
  • Razorov (Sylvester Stallone) dom sa v skutočnosti nachádza v New Orleans na ulici Park Blvd. Vo filme sa nachádza v meste Pittsburgh. (danny3l)
  • Ve filmu není až na pár výjimek vidět jiný typ telefonu než Nokia Lumia. Není to náhoda, ale záměrné umístění product placement firmy Nokia. (Punisher)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama