Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Kevin James se opravdu vytáhl! Srovnání s Warriorem a přirovnání tohoto filmu k jeho "vtipnějšímu bráškovi" není vůbec nemístné. Zbožňuju to prožívání závěrečného zápasu s hlavním hrdinou a tady sem se fakt odvázal :D Nejsem si jistý, jestli na ty MMA scény měl dabléra nebo ne (nejspíš ano), ale ty souboje v klecích jsou fakt povedené a vůbec ne ošizené - a kvůli tomu jsem hlavně do tohoto filmu šel. Tudiž můžu s klidem říci MISE SPLNĚNA. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hollywood sa opäť políškal s publikom a natočil klišovitú komédiu s poslaním. Tečie z toho toľko neoriginálnosti a povrchnosti, až to môže niekomu aj ublížiť. No ale čo už, Amerika je Amerika a zmeny sa v tomto ohľadu určite neplánujú, práve naopak. No nevravím, že sa aspoň pár krát nezasmejete, či už tak alebo onak. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Kevin James se do té role toho řízka vysloveně hodil. K tomu snad první film, kde on byl v hlavní roli a neměl jsem s ním vůbec žádný problém. Je vidět, že i on sám naprosto bez problémů zvládne táhnout celý film. A v tomhle ohledu příjemnou komedii s některými spešl rolemi, které musí ocenit každý fanoušek MMA. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak teprve teď jsem doopravdy ocenil Zkaženou úču. Profesor v ringu je tak otravnou variací zmíněného filmu, že snad ani není možné, aby jeho autoři mysleli všechno vážně. Nicméně přesvědčovat se o tom, že celá ta nudná hodina a tři čtvrtě byla rafinovanou parodií, opravdu nehodlám. Snůška nejmožnějších klišé (od patriotistických po náboženské, víru v sebe sama a tak dále) s nepříliš vtipným komikem v hlavní roli a se Salmou Hayek v další úloze, v níž doslova ubíjí svůj talent (ale svůj půvab naštěstí ne). Několik vtipných okamžiků se sice vyskytlo, ovšem i tak... Žádná sláva, tenhle zápas Hollywood projel už v prvním kole. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kevin James sa môže s kľudným srdcom postaviť vedľa Rockyho Balbou a rozdávať rany ako sa mu zapáči. Kto by povedal, že film od Franka Coraciho, ktorý ma na konte niekoľko jednoduchých filmov natočí niečo takéto. Tým nenaznačujem, že Here comes the boom, nie je jednoduchým filmom. Základná premisa príbehu, vývin hrdinu aj happyend sa dal očakávať. Lenže sa na to fantasticky dobre pozerá. Celé sa to nesie v odľahčenom tóne a niekedy som sa naozaj schuti na vtipoch zasmial. Tento mix rodinného filmu s rozprávkovým príbehom v ktorého pozadí sa mláti a rozdávajú sa nepríjemné údery, je natoľko osviežujúcim filmovým počinom, že sa k nemu budem pravidelne vracať. Kevin James je sympaťák a poslednú dobu len očakávam, kedy natočí ďalší film. Here Comes the Boom je po všetkých stránkach funkčný, sympatický a (ne)násilný film, ktorým v tom správnom čase dokáže skvelo, ale naozaj skvelo pobaviť. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně s dortem, kdy dostane hlavní hrdina (Kevin James) "čuchnout" k dortu, má marmeládu jen nad nosem. V dalším záběru ji má okolo celé pusy a na bradě a v následujícím záběru, kdy se chystá vše utřít, má marmeládu opět jen pod nosem. (Proroček)
  • Krzysztof Soszynski, který zde hrál Kena Dietricha, použil při závěrečném zápasu techniku, kterou se v bývalé organizaci WEC proslavil Anthony Pettis. Komentátoři neveděli jak tuhle techniku pojmenovat, tak ji nazvali jednoduše "Showtime Kick". (Pacek)
  • Název filmu je odvozen ze skladby "Boom" od skupiny P.O.D., kterou si vybral Scott (Kevin James), aby mu hrála při nástupu do ringu. (Ptaky)

Reklama

Reklama