Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film funguje podle již tolikrát osvědčené šablony. Je velmi předvídatelný a samozřejmě tu není nouze od nejrůznější klišé. To mi vůbec nebránilo vtom film dokoukat do konce a bavit se při něm. Ani na chvilku mě nenapadlo, že bych mohla zalitovat času, který jsem věnovala tomuto filmu. Kevin James je navíc sympaťák a ta jeho motorka taky nebyla marná. Pěkně mu sedla. Na Salmu Hayek se taky dobře koukalo. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Někde jsem tu četl "Pravá, americká sračka"! (Čuk Rorýs) a sám bych to líp nenapsal, nerad beru verbala do huby, protože někdo by si mohl myslet, že jsme jaksi "spojení", no bohužel to tak není. Každopádně to co tu popsalo nespočet homofiletačných písálku, který s nadšením velebí dané comes the Boom, nestačím se divit, opravdu. A či už nerozpoznáte pravú zábavu a hánite daný snímok, vy jedni, debili pojebaní, ne Filec?! keď také dobré to bolo! 1/10 a jen kvůli Salme odpad ne. ()

Reklama

Samuel7 

všechny recenze uživatele

Nudný film plný klišé, kde opět naprostý outsider zázrakem porazí nepřekonatelného protivníka, navíc již ve stavu, kdy se sotva drží na nohou a motá se mu hlava. Nic z toho mu však nemůže zabránit, aby takřka nedotčeného soupeře vyřídil během několika ran, kdežto on sám jich ustojí 10x tolik. Holt další tupá komedie, kde spíše než o vtipné chvilky není nouze o ty trapné či nechutné. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Samosřejmě film plnej klišé,scén ,který jsme viděli už stokrát jinak.Navíc s ironickym úšklebkem sledujete Jamese,jak se vrhne do ringu,a po krátký době vyřídí mistra.To je trochu pitomý,na to je potřeba dlouhýho tréninku.Ale pokud dokážete filmu tyhle boty odpustit,tak film je docela zábavnej,a překvapivě dobře funguje.50%. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film střídá velmi slušné momenty s momenty absolutního zoufalství.Naneštěstí se nestřídají pravidelně,zoufalství má celou dobu jasně navrch,děj je navíc velice průhledný,veškeré záběry v ringu/aréně vyznívají neuvěřitelně amatérsky a všechno je zabaleno do jedné hroudy příšerným patosem.Na druhou stranu musím s překvapením přiznat,že se mi ve filmu líbil Kevin James,což je mi divné,ale je to tak. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně s dortem, kdy dostane hlavní hrdina (Kevin James) "čuchnout" k dortu, má marmeládu jen nad nosem. V dalším záběru ji má okolo celé pusy a na bradě a v následujícím záběru, kdy se chystá vše utřít, má marmeládu opět jen pod nosem. (Proroček)
  • Název filmu je odvozen ze skladby "Boom" od skupiny P.O.D., kterou si vybral Scott (Kevin James), aby mu hrála při nástupu do ringu. (Ptaky)
  • Natáčení probíhalo od 28. března 2011 do 25. května 2011 ve městech Boston, Lowell a Quincy. (Ptaky)

Reklama

Reklama