Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin, zvaný Prcek, je již patnáctiletý kluk a navíc se stal strejdou. A opět řeší problémy, vzniklé v rodině svého sourozence, kde mezi mladé manžele vstoupila žárlivost. A opět je jeho řešení osobité a netradiční… (Magic Box)

Recenze (101)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mi pokračování hodně nesedlo. Humoru ubylo, zápletka ohraná a film nezachránili ani kvalitní herci. Podprůmer, bez diskuze. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho seznámení s ministrem zemědělství, který se ve filmu chová jako "hodný strýček", ačkoliv ve skutečnosti tomu bylo často zcela jinak, řekl bych, že jde o příjemnou a pohodovou komedii. Tenhle podtón ji ale staví do mírně ideologického světla, a přestože to dnes už nemusíme brát vůbec vážně, sráží se tím "Brácha 2" trochu níže, než by si jinak zasloužil. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Normalizační pitomost za každou cenu. A prý Čada od prvního dílu nepřišel o svůj chlapecký šarm (jako by někdy nějaký měl), ale jeho partnerka ano (prý nedokázala zamezit růstu svých předností). Proto toto mutující a nehezké bidlo ponechali a přeobsadili k němu dětskou hvězdu Reifovou, která bohužel vypadala více jako kamarádka jeho neteře.... ()

sud 

všechny recenze uživatele

Průměrný, ale příjemný relax. A Vladimír Menšík, předvádějící velrybu grónskou nemá chybu :-). 50%. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Toto pokračování je výrazně slabší, ale pořád se na to dá koukat. Typický druhý díl, který vychází z prvního, ale už nemá na to, aby ho svojí kvalitou dohnal. 55% ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Film s Bráchou... jsem nikdy neměl moc rád, takové příliš nadšenecké a pozitivistické...však obsazené skvělými herci. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

S minimálními úpravami zkopíruju svůj komentář k prvnímu dílu této televizní stálice, na změny ovšem důkladně upozorním. Klasika televizních obrazovek na víkendová odpoledne, která v mých očích dokonale zastává funkci vaty, tedy může to běžet, občas na to kouknu, sním o toho oběd, ale sledovat to nebudu ani omylem, na to je to totiž moc obyčejné a obehrané. První (zde je změna, v původním komentáři stálo „druhý“) díl to samé v bleděmodrém, jen minimálně detinštější (druhá změna, původně text obsahoval slovo „dospělejší“). ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Slabší než první film. Méně zábavné a zubem času ještě víc okousané pokračování, které už se svou naivitou dostalo na hranici pohádkové říše. Jinak Hrušínský a Čada opět protivní, Šafránková opět nevýrazná, jen Bláha s Menšíkem skvělí, což bohužel nestačí k tomu, abych se k "bráchům" ještě někdy vrátil a to ani z nostalgie. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Komedie, jež se dobře rozjede v první půli, ale v druhé části začne dosti stagnovat. Z herců je nejlepší Menšík, tuhle postavičku si užíval:-). Pokračování mám radši než první díl. 60 %. ()

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Pokračování komedie o bratrech Pavelkových disponuje větším kouzlem nechtěného než opravdu zamýšleného, ale v tomhle případě to nejen ze sentimentu dokážu zkousnout. „Prckův“ boj o životní dráhu chovatele za asistence okupačního ministra sice nemůže nepřipomenout děti udávající své rodiče v čase pokročilého stalinismu, ale všechny ty vtipné dialogy mezi rodinami, zvláště mezi jejich hlavami (Bláhou a Menšíkem), rudou hvězdu přesvětlí. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"No, to je von !! To je ten ministr, co mě vez tenkrát za tebou do kasáren.. Nevíš, čeho je ministr ??" - "No, tak když mluvil vo kravách, tak to asi nebude ministr financí, ne ??" ;) ()

Reklama

Reklama