Reklama

Reklama

Legenda o Zu

  • Hongkong Shu shan zheng zhuan (více)
Trailer

Obsahy(1)

V dávných dobách zahalených rouškou tajemství žila na gigantickém pohoří Zu nadpřirozená nesmrtelná božstva. Po celá dlouhá staletí se tyto mocné a bájné bytosti snaží dovést bojová umění k dokonalosti a přirozenosti. Jenže zlá a silná Insomnia ohrozí jejich existenci a chce pohltit energii, kterou vládnou. Bohové se musí semknout a bojovat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

maldoror16 

všechny recenze uživatele

Slušná a vizuálně zajímavá a parádní, ale bohužel na naše poměry příliš překombinovaná a zamotaná pohádka od Tsui Harka. Stejně jako před lety se mi to líbilo, ale ani tentokrát ničím nenadchlo. Ekin Cheng mi (nejen) tady prostě nesedí, zato Cecilia Cheung (a Zhang Ziyi) to si nechám líbit:) Každopádně původnímu Harkovu Zu: Warriors from the Magic Mountain (1983) s úžasnou Brigitte Lin, na něž tento počin nepřímo navazuje, to nesahá ani po kotníky - to byla a je legendární pecka! Podruhé do stejné řeky nevstoupíš...40% ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Souboj dobra a zla očima Hark Tsuie. Krásná barevná fantasy podívaná, která sedne asi hodně málo lidem. Poletování po obloze a mávaní kouzly, to je něco na mě. Plno graficky přitažlivých soubojů a záběrů, je to spíše visuální podívaná. Ale i po příběhové stránce jsem byl spokojen, i když toho bylo na mě občas moc. První mé seznámení s dnes už "hveždama" asijského herectví Zhang Ziyi a Jacky Wu. ()

Reklama

Kapybara 

všechny recenze uživatele

Naprosto šíleně zmatený děj, nebo-li prakticky žádný, což vynahrazuje spousta blýskavých efektů a bláboly o Nespavosti, která přemůže ty létající mudrlanty. Co to mělo jako být? Taky mám hrůzu z toho, že mě zachvátí nespavost, ale nepředstavuju si ji jako letící hroudy poskládané do tvaru lebek. I na to, že je to tak krátké, je to příliš dlouhé. Tady opravdu na ději v nejmenším nezáleží, hlavně že se před vámi pořád ty hezké barevné obrázky tak rychle střídají a čert vem nějaký smysl, k čemu? Uchvátilo by to možná tak batolátka nebo předškolní drobotu. Starší děcka by se ale nejspíš ptala, o čem že to vlastně bylo...? ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Téměř všichni na raketový pohon, úplně všichni hubu plnou prázdných keců, k tomu po vůkolí poletuje lebka z lebek, taky na raketový pohon, taky plno prázdných keců, a princezna bez (nebo s?) duše a ducha, ti vandrují taky, příběh neexistentní. Vlastně řada různých scén, občas i pěkných, spousty triků, ale co je to platno, když se divák strašně nudí? ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Obludná slátanina. Příběh neexistuje, spousta prázdných řečí - nezmohli se ani na nějaká pořádná klišé, dialogy jsou jednoduše mimo - stupidní akční scény, mizerné triky a vizuální zpracování. Za těch 35 milionů USD rozpočtu si nejspíš štáb nakoupil hodně opia. Většinu filmu jsem jen tupě zírala na monitor a doufala, že bude brzy konec. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama