Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie o milostných peripetiích krásné Halley, kterou ve filmu ztvárnila americká popová hvězda Mandy Moore (Deník princezny). Je držitelkou několika cen MTV Music Award. Mladičká Halley po zkušenostech z několika milostných záletů dojde k závěru, že skutečná láska neexistuje. Velmi rychle se ale přesvědčí, že žádná teorie není dokonalá. Nejlepší kamarádku Halley si v této romantické komedii zahrála Alexandra Holden, známá to kráska ze seriálů Přátelé, nebo Ally McBealová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

dopita 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velice příjemný překvapení. Je osvěžující vidět film o náctiletých a jejich problémech, aniž by se jednalo o přisprostlou a rádoby vtipnou trapnost, kterejch v posledních letech vzniklo až až. Láskou praštěná je romantickej příběh, taky drama a i humor se tu vyskytuje. Všechno je to kupodivu docela uvěřitelný a v rámci žánru dostatečně zajímavý, abych se dobře bavil a neměl důvod to tady kritizovat. Silný tři hvězdičky a co teprv, kybych byl šestnáctiletá slečna... ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Celkom stráviteľný návod pre teenagerov "ako to zvládnuť". Epizodický humor v ňom síce moc nefunguje, ale aspoň nie je presladený a blbý (viz. Denník princeznej či Crossroads). Preto škoda, že scenár nemá vyššie ambície. Mandy Moore je príjemná i talentovaná a vedela by podtrhnúť aj vyznenie niečoho väčšieho a duchaplnejšieho. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Dokonale strašná romantická komedie pro nejotrlejší, která variuje žánrové vzorce s takovou bezzubostí, až se z nich stává absolutní filmový průjem. Nic komičtějšího a atmosféricky nezvládnutého než závěrečný "přirozeně roztančený" happy-end jsem dlouhé roky neviděl. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Scénáristu praštili traverzou, ošmikanou Mandy Moore pytlem a mě obojím. Jinak si nedokážu vysvětlit, že jsem z kina neprchla, než došlo na vtípky s cannabisově rozjuchanou seniorkou a verbální poklady vědění typu: The quickest way to ruin a relationship with someone is to actually try to have a relationship with them:) ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak jakože romantická komedie, kde se furt řeší "něco". A přitom by stačilo být trochu míň sebestředný ;-) Ale jo, za shlédnutí to stojí při velmi, velmi nudném odpoledni, a když člověk při tom trpí, tak ho alespoň z toho u konce vytáhne tahle písnička, kterou si rád zanotuje :-) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No, tak měl sem na výběr se buď jít učit a nebo skouknout tohle, takže to bylo jasný a i když to je vcelku o ničem, tak ani nelituju ,že sem si tak vybral, ta druhá možnost by byla ještě horší a krom toho je tady Mandy Moore ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nemám šancu posudzovať ako to bolo natočené podľa knihy, lebo som knihu nečítala. Bolo to milé, na začiatku smutné. Herci hrali priemerne ale určite lepšie ako v niektorých stupídnych amerických teenegerských filmoch. Mandy Moore bola prekvapivo dobrá. Chválim soundtrack. Lepšie ako priemer 60% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Je to spíš romantický film, než komedie (jedna zkouřená babička komedii neudělá), ale je sympaticky obsazená a zahraná i zrežírovaná bez křečí i ve vážnějších melodramatických scénách. Nejsem žádná puberťačka (ani věkem ani pohlavím), ale rozhodně jsem se nenudil. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Štandardný romantický film. A to je asi všetko. Sympatickí herci, klasické schádzanie a rozchádzanie, nejaké to tehotenstvo či svatba rodiča... V kine škoda peňazí, v telke môže byť... aj keď to pôsobí ako epizóda z tuctového teen seriálu... ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Film, který si hraje na drama (partnerské vztahy umocněné rodinnými vazbami), na komedii (babička kouřící marihuanu) i na romantiku (ústřední hrdinka čte Paní Bovaryovou). Celkově ale nepřináší nic nového a působí jako špatný díl z Beverly Hillls 90210. Hvězdička za hudbu. ()

Eriol 

všechny recenze uživatele

Proč se mi líbí? Není to ani tak kvůli Mandy Moore, která je sice sympatická, příjemná a hlavně naprosto uvěřitelná, ale kvůli ději, jenž tak nějak plyne neplyne a ačkoli se v něm zase tak moc neděje a někdo by mohl říct, že se v něm řeší banality, zdál se mi krásný a pravdivý... ()

carly 

všechny recenze uživatele

určite to nebolo hlboké dielo. ale bolo príjemné. nenápandé. a malo to skvelé obsadenie. na nič sa nehrali a konečný výsledok bol nad očakávanie dobrý. plus - Trent Ford je rozkošný a Petera Gallaghera môžem vždy a všade. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Toto je film, ktorého názov sľubuje dospievajúcim divákom ukázať, ako sa majú vysporiadať s narušeným a dospelým svetom, do ktorého vstupujú, a nie ako ho urobiť dokonalým, alebo dokonca ako mu dať zmysel. 5/10 ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Halley (Mandy Moore) je plně rozhodnuta nenechat se zblbnout láskou, zvlášť když vidí, co to provádí s její sestrou, otcem i nejlepší kamarádkou. Zvlášť když vidí, jak to dopadá když to nevyjde (přítel její kamarádky zemře, její rodiče se rozvádějí). I když jí je s Maconem velice dobře, bojí se, že ji také zraní... Ve filmu není nic, co bychom tisíckrát neviděli jinde, nepřináší vůbec nic nového (kdo by to také čekal od "romantické komedie"). Ale Mandy je dobrá herečka, navíc je nádherná, takže od začátku do konce jsem ji přál, ať ji to vyjde.. Doporučuji dívat se s vaší drahou polovičkou (nebo polovičákem :) ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Teenagersky praštěný komediální guláš,který zas až tak legrační není a snaží se v podstatě tvářit jako reálný příběh.Přeslazený děj plný extrémě dobrých a špatných situací(a nic mezi tím),"krasavci" povrchním obsazením ho však z reality vyvádí.Nutno varovat před velmi odporným čaským dabingem ve videodistribuci,za to ale tvůrci filmu nemohou :-) ()

dickadonna 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas tak hrozný jako jsem čekal, musíte sice občas u nějakých rádoby mouder přimhouřit oči, ale koukatelný to celkem jako film na uvolnění(vypnutí mozku) je a Mandy to sluší. ()

kaze 

všechny recenze uživatele

Príbeh dievčaťa, ktoré sa nechce zamilovať, hoci láska je všade okolo nej. Scenár je niekedy taký plytký, že samotní herci hovoria úplne blbosti. Mandy Moore by vedela zvládnuť oveľa väčšie nároky a asi len na nej a jej hudbe tento film stál. To dievča má ešte filmovú kariéru pred sebou... ()

Reklama

Reklama