Reklama

Reklama

Smolař

  • USA The Cooler (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bernie Lootz (William H. Macy) je největší smolař v Las Vegas. Je úplně zadlužený, manželství se mu zhroutilo a syn se odcizil. Jeho přítel Shelly Kaplow (Alec Baldwin) z kasina Shangri-La mu ale pomůže z nejhoršího. Stačí když Bernie bude každý večer mezi návštěvníky svou přítomností šířit neštěstí ve hře. Plán vychází, dokud se Bernie nezamiluje do nové servírky Natalie (Maria Bello). Chce s ní opustit město, ale odejít z kasina není tak jednoduché (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (81)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Navždy ako spomienka na tento film mi ostane zúfalá tvár Williama H. Macyho. Výborne zvolený herec na danú postavu, skvele zahrané. A ešte celulitída Marie Bello (alebo jej dablérky). Ale to som vidieť nepotreboval. Ospevovaný výkon Aleca Baldwina nechápem. Bol dobrý, ale na nominácie na ceny? To za celý rok nenašiel čo i len tucet lepších výkonov? Pre mňa Macy teda lepší než Baldwin. A režisér bol evidentne gambler. Lebo toľko spomalených a priblížených záberov na hádzané kocky to môže natočiť len človek, čo má pre tú hru skutočne vášeň. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Už jen když film začínal s úžasnou hudbou a kamerou, tak jsem se chytl na háček jak rybka a nechal jsem se dovláčet až na konec filmu, jako kdyby mě tahal nějakej rybář z vody. Perfektní krásnej film, kterej mě dostal a do kterýho jsem se totálně zažral!! Super výkony W.H.Macyho, Aleca Baldwina a nádherné Maria Bello (tu už jsem si zamiloval ve filmech Payback a History of violence). Úžasné geniální herecké výkony. Nejen toto trio, ale i ostatní hráli naprosto skvěle! A ten příběh je tak dobře vymyšlenej, že jsem byl hodně zvědavej, jak to všechno dopadne. Paráda! No a co mě u toho snímku absolutně dostávalo, byla hudba, kde hrály trubky, saxíky, smyčce, klavír, no kapitola sama pro sebe, ten soundtrack nemá chybu! Film, na kterej jen tak nezapomenu a ke kterýmu se určitě rád budu vracet. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Lehce drsná pohádka o štěstí a smůle, spíš smutná než veselá, každopádně velmi vydařená. Pomalejší tempo a náladová hudební složka vytváří dokonalé podmínky pro herecký koncert představitelů hlavních rolí. Ať už je to William Macy jako dobrák smířený s údělem smolaře, Maria Bello jako životem zkoušená servírka, překvapená svými city a bojující o nalezenou naději, nebo Alec Baldwin jako konzervativní majitel kasina, možná nejlepší a nejvýraznější postava příběhu, drsná a přece nečekaně lidská, struhující i tragická na své cestě k pochopení, že ne Bernie, ale on je tím skutečným smolařem. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ si niekto myslí, že má v živote smolu, tento film mu určite vylepší náladu. Ale určite ju nevylepší každému, pretože ladený viac-menej smutne ako humorne, čo mi trošku vadilo. Rovnako ako aj uspávací priebeh a hudba. Najviac som sa však potešil Baldwinovi, ktorého záporák bol zahraný suprovo. 70%. ()

lioncel

všechny recenze uživatele

mam rád příběhy smolařů a notorických outsiderů .. Macy zde odvedl svůj standart, Maria Bello se mi fakt líbí, i ta její dublérka na nejchoulostivější záběry .. na rozdíl od tvůrců filmového South Parku mi nikdy nevadil ani nikdo z rodiny Baldwinů, takže Alec tu odvedl také svůj velmi dobrý standart .. jenže ten celek .. co mi opravdu vadilo - až příliš jednoduchý a předvídatelný děj .. a hlavně - pro mě nestravitelná hudba .. takže trochu zklamání … ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama