Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

blackrain 

všechny recenze uživatele

No, to teda potěš koště, jestli to takhle funguje i v realitě. Radši budu žít ukolébaná v blažené nevědomosti. Tohle je fajn nápad. Nápad za všechny prachy, to se musí nechat. Na druhou stranu, jestli přece jenom není lepší říkat pravdu. Lhát neumím a lhaní nesnáším, takže já osobně říkám pravdu. Taky si zpívám v koupelně, ale rozhodně to nebylo tak vtipné jako právě zde. Francouzi vždy uměli točit komedie a pořád umí. Lituju, že jsem na tenhle film nechtěla jít do kina. Byl by to phodově využitý čas. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau jako režisér, scénarista a herec už po třetí a opět vynikající. Herci jsou naprosto stejní jako v jeho předchozích filmech, což je paráda vidět partu kamarádů, kteří se mají rádi doopravdy a společně řádí i ve filmech. Námět je velmi originální, vtipných situací je dostatek, zvratů více než dost, no celkově se jedná o jednu velkou šíleně adrenalinovou jízdu, která si nebere servítky vůbec s ničím. Dost možná nejvtipnější komedie Roku a Francouzi opět válí. 95% ()

Reklama

owwidius 

všechny recenze uživatele

Niekde tesne pod 4. Netreba to vidiet, ale zas je to vpoho oddychovka. Ini herci, iny styl, pribeh ako celok trochu predvidatelny, ale niektore epizodky celkom funny a zopar az tak necakane invencnych a divokych. Za to palec hore. Velmi presne medzi 3 a 4, tak ako aj momentalne hodnotenia 75%. [#32/2017] ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nečekaně příjemné překvapení a zábava od první do poslední minuty. Některé gagy jsou možná až moc prvoplánové (útoky zvířat na mužské rozkroky), ale pobaví veskrze všechny. Tvůrci měli navíc štěstí na sympatické herce a do snímku procpali i několik pěkných popkulturních odkazů. Ideální podívaná pro letní večery. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Je milé vidět, že tradice žabožroutské bláznivé komedie ještě úplně nevychcípala na úkor manipulativních multikulti pomejí, které ti militantně liberální a falešně altruističtí pomatenci poslední dobou produkují jako na běženeckém pásu, aby podprahově sdělovali zbytkům soudné Evropy, jaké je to děsně kůl hýčkat si na domácí půdě bandu islámem vymatlaných semikriminálních parazitů a nekontrolovatelně nám kontaminovat Šengen středověkým nekulturním svinstvem. Nějaký ten Said Auíta tím sice okrajově proběhne, zřejmě aby to vedoucí sluníčkářští soudruzi z Liberté Ilegalité Debilité pro neplnění kvót hned nezamkli do Bastily, nicméně jinak se jedná o veskrze snesitelnou, docela originální a poměrně zábavnou klasickou ztřeštěnou kokotinku o tom, jak Slizský blondýn s velkou hubou tak dlouho zajišťoval fuj fuj odporným a amorálním cizoložníkům alibi, až se to žertovně semlelo tak, že mu ve všech těch pocákaných prostěradlech z hodinových hotelů vymáchali xicht. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • 12.12.2022 oznámil režisér Philippe Lacheau na Twitteri očakávané pokračovanie tohto úspešného filmu. Zároveň dodal, že "dvojka" bude novou verziou príbehu s nečakanými zvratmi. (Arsenal83)

Reklama

Reklama