Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Silný příběh, který zahrnuje celou škálu postav – od příslušníků horních vrstev královského dvora až po ty nejnižší služebníky – vypráví o vášnivých milostných aférách, mocenských bojích a neopětované lásce. V jeho centu stojí nová královna – silná, komplikovaná a tvrdohlavá žena, která se musí, ať už jakkoli, stát trvalou ikonou. (HBO GO)

(více)

Recenze (8)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V porovnání s The Crown je tohle mnohem slabší, ale pořád skvěle britsky nadprůměrné historické kostýmní dobové drama. Viktorie má sice fantastický vizuál a výpravu, ale co se týče příběhu, je neskutečně pomalá a vlekoucí se, máloco si z toho budete pamatovat, žádné šokující zvraty to nemá. Nicméně Jenna je výtečná a ostatní herci taky, hudba je taky dobrá a celkem fajn se u toho odpočívá - není to taková šílená depka jako seriál od Netflixu, Viktorie je pozitivnější, ale o to méně zajímavá vlastně je. Čekal jsem víc, nicméně britské historické drama je britské historické drama, dobře natočené, líbivé... takže 70%, ani víc, ani míň. Zázrak se nekoná, ale špatné to není. Záživnější zápletky a tempo (nepíši větší, protože Viktorie žádné tempo nemá), by tomu prospěly. Za zkouknutí to ale stojí. ()

MirkaP 

všechny recenze uživatele

Seriál je hlavně o Viktoriině rodině, méně už o jejím kralování. No budiž, ale i to rodinné a domácí zákulisí jede jen tak na povrchu. ()

Reklama

PaRi 

všechny recenze uživatele

Od historického seriálu nechci nic víc, než aby mne přenesl do doby, herci byli v postavách uvěřitelní a nepůsobili, jak to často vidíme, jen jako současníci v kostýmech a aby každým díl udržoval můj zájem a chuť podívat se na díl další. Tohle vše tenhle seriál, alespoň v 1. sérii pro mne splňuje, takže velká spokojenost. Pokud příběh navíc vykresluje zajímavá kamera a vše podbarvuje dobře napsaná hudba, nepotřebuji víc. Kdyby tak tohle uměla udělat současná Česká televize, jako to kdysi uměla ta Československá v seriálech F.L.Věk, Sňatky z rozumu, Lékař umírajícího času a dal. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvalo mi déle než polovinu sezóny, než jsem rozklíčoval, jak mám vlastně k seriálu přistupovat. Nakonec jsem se rozhodl pro fikci z viktoriánského období částečně postavenou na historickém základě. Pokud nebudete očekávat historickou věrnost a dokážete vydýchat místy přebujelou romantiku, mohli byste se celkem dobře bavit. Mě se po určitém rozčarování podařilo pochopit záměr tvůrců, vykašlal jsem se na zbytečné kritizování a nakonec jsem nebyl zklamán, ani jsem se nenudil. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Taková příliš romanticky založená pohádka plná příliš obrázkově-počítačového pozadí. Bez nějakého napětí, bez neunylosti, bez náboje. Všichni takoví příliš hezcí. Vše bez dramatu a když už se divákovi nějakého dostane, zase to vypadá jak z nějaké dětské pohádky. Škoda. To raději The Crown. ()

Galerie (415)

Reklama

Reklama